Ucrainence, scoase de Poliție din mașina lui Dani Mocanu. Manelistul, pus pe scandal la graniță

Ucrainence, scoase de Poliție din mașina lui Dani Mocanu. Manelistul, pus pe scandal la graniță
De râsu-plânsu! Dani Mocanu s-a dus repede, ca „un bun creștin” ce este, la Sighet, ca să salveze și el refugiați. S-a orientat strategic, dar a avut ghinion. Apoi s-a supărat pe presă și pe autorități.

Pe canalul său de TikTok, manelistul a acuzat jurnaliștii că dau la televizor neadevăruri. El susține că în locurile de primire a refugiaților de la frontieră sunt aduse alimente, dar sunt depozitate și că refugiații care au intrat până acum erau oameni cu posibilități, iar săracii vor veni poate mai târziu.

Manelistul Dani relatează îmbufnat: „Vin milionarii din Ucraina!”

„Am venit cu trei mașini de alimente, le-am dus la Sala Polivalentă, care e plină de alimente. Așa că nu mai aduceți, fraților, că aduceți degeaba. Oamenii care trec nu sunt amărâți, sunt bine oamenii. Ăștia care au apucat să treacă sunt milionari, au planurile făcute.

Mocanu nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor că e un artist implicat.

Suntem de aseară pe aici ca să ajutăm și noi pe cineva. Am lăsat numărul de telefon la domnii de la vamă, să ne contacteze pentru 10 – 15 familii, să avem și noi grijă de ele”, a relatat Dani Mocanu.

Dani Mocanu: „Cei care trec granița sunt milionari, au planurile făcute”

Manelistul s-a prezentat la datorie îmbrăcat în geacă roșie, Armani Exchange. Și a vrut să salveze și să ducă în România două femei care veniseră din Ucraina. Ghinion însă, poliția nu l-a lăsat.

„Am luat două femei în vârstă să le ducem până la București, și a venit un polițist  bătrân, gras și supărat că iese la pensie, și le-a dat jos pe femei. Le-a zis că sunt periculos”, a relatat Dani Mocanu. Manelistul a avut un mesaj către toți fanii lui: „Așa că nu mai veniți fraților, situația nu e ca la televizor. Cei care vin au situații bune. Sunt aduși de mașini până la pod. Nu vin pe jos. Deocamdată. Nu e dezastrul care se arată la televizor. Deocamdată, oamenii sunt bine, ați înțeles?”, a spus el, probabil ca să prindă loc în față la refugiați.

„Ne așteptăm în 3 – 4 – 5 zile să vină ăia mai săraci. Dacă apucă să vină și ei. Oameni din toată țara au venit să dea o mână de ajutor, dar din păcate autoritățile nu le dă voie și cam asta e, lasă oameni pe străzi”, a mai comentat Dani Mocanu încruntându-și tatuajul de pe frunte cu „Jesus”.

Evident, imaginile care au curs în continuare pe canalele de știri și chiar și postările sale ulterioare au contrazis tot ce a transmis manelistul chitit să își umple casa de ucrainieni.

Îi sfătuim pe cei care au nevoie de ajutor să se adreseze, înainte de toate, autorităților. De asemenea, la granițe sunt prezente mai multe asociații și reprezentanți oficiali ai unor grupuri umanitare verificate, pregătite să ajute cu orice e nevoie.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre