Uite cum arată casa de oaspeți a lui Robert Downey Jr. I-a luat șapte ani să o facă. FOTO

Uite cum arată casa de oaspeți a lui Robert Downey Jr. I-a luat șapte ani să o facă. FOTO
Robert Downey Jr. și soția sa Susan au prezentat casa lor de oaspeți din Malibu, într-un material pentru revista People. Au mărturisit, de asemenea, că le-a luat șapte ani să o termine.

E considerat unul dintre cei mai carismatici si talentati actori ai generatiei sale, insa in plan personal Robert Downey Jr. nu a fost intotdeauna la fel de norocos ca acum. Starul are o lista semnificativa de foste iubite celebre si un divort la activ. Robert si sotia lui, Susan, sunt insa sot si sotie de 13 ani, iar la fiecare aparitie publica par la fel de indragostiti ca in prima zi. Pe actuala lui parteneră a cunoscut-o in 2003 pe platoul de filmare al peliculei „Gothika”, unde Susan era producatoare. Într-un material exclusiv People, actorul din „Iron Man” a prezentat casa de oaspeți din Malibu. 

Casa eficientă din punct de vedere energetic, în formă de cupolă – cunoscută și sub numele de „Binishell” după arhitectul său italian, Nicolo Bini și tatăl său, Dante – este prezentată în numărul de primăvară al revistei Purist. Construcția personalizată atrăgătoare, se află pe șapte acri cumpărați în 2009. Este la aproximativ 500 de metri de reședința principală tradițională a cuplului, în care locuiesc și fiul Exton, de 9 ani, și fiica Avri, de 6 ani a celor doi. 

Casa de oaspeți a lui Robert Downey Jr. e impresionantă. A durat aproape un deceniu să fie gata

Construcția utilizează un proces dezvoltat în anii 1960. „Forma exterioară este creată folosind vezici gonflabile mari care sunt acoperite cu beton”, explică actorul. Acesta a mai mărturisit de asemenea că i-a luat aproape un deceniu să termine. 

casa de oaspeți Robert Downey Jr

Pe lângă faptul că are un design impresionant, casa oferă și o amprentă de carbon redusă serios. Funcționează pe turbine eoliene și sisteme de apă generate de solar care compensează consumul de energie al mai multor structuri.

Robert, în vârstă de 56 de ani, și Susan, în vârstă de 47 de ani, care sunt cofondatori ai Footprint Coalition, companie care lucrează pentru a extinde tehnologia durabilă, folosesc spațiul pentru a găzdui prieteni și familie care vin în vizită.

Foto: Facebook, People

Cine a fost celălalt prinț William. Povestea tragică de iubire care i-a marcat viața