Ultima bârfă de la Kremlin. Dacă n-a murit de cancer, Putin s-a pus pe făcut copii

Ultima bârfă de la Kremlin. Dacă n-a murit de cancer, Putin s-a pus pe făcut copii
Un canal rusesc de Telegram a dat vestea cea mare despre Vladimir Putin. O fi cu putință așa ceva?

Vladimir Putin se pare că e pus pe fapte mari și nu se dă niciodată bătut. Ce se întâmplă acum cu țarul Rusiei.

Ultima bârfă de la Kremlin. Dacă n-a murit de cancer, Putin s-a pus pe făcut copii

Potrivit informațiilor oferite canalul rusesc de Telegram General SVR, preluat de publicația elvețiană Blick, apropiat de Kremlin, Vladimir Putin urmează să devină tată din nou, la 69 de ani. Sursele spun că iubita sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, ar fi însărcinată cu o fetiță.

„Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată”

„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a scris canalul de Telegram. Dacă e însărcinată în patru luni și ecografia a arătat că e fetiță, înseamnă că Putin a conceput bebelușul fie înainte, fie în timpul atacului din Ucraina.

Lui Vladimir Putin nu i-a căzut bine vestea

Surprinzător este însă faptul, spune tot canalul de Telegram că Vladimir Putin nu a fost deloc încântat la auzul veștii că va fi din nou tată. Chiar dacă nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă între cei doi, presa susține că acesta ar fi al treilea copil al Alinei Kabaeva.

Ea ar fi adus prima dată pe lume un copil în anul 2015, când a născut la o clinică din Elveția. La patru ani, a mai adus pe lume gemeni. „Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus Vladimir Putin când a auzit că iubita sa așteaptă un copil.

Țarul Rusiei mai are două fete din căsătoria cu Liudmila, e vorba de Maria, de 37 de ani, care e medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, care e o cunoscută femeie de afaceri. În ceea ce o privește pe Alina Kabaeva, aceasta a reușit mereu să-și țină ascunsă viața personală, însă este implicată foarte mult în gimnastica din Rusia.

Sursă foto: Twitter