Ultima fiță! Cătălin Botezatu a primit tort cu scrum de trabuc de ziua lui

Ultima fiță! Cătălin Botezatu a primit tort cu scrum de trabuc de ziua lui
Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani, iar prietenii au dat năvală cu mesajele pe contul său de socializare.

Anul acesta, din cauza situației pandemice, Cătălin Botezatu nu va face o petrecere cu fast așa cum ne-a obișnuit.

La mulți ani, Bote! Iată cum arată tortul lui și ce cadou inedit a primit în avans

Într-un interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a dat vestea cea mare chiar de ziua lui de naștere. Artistul a anunțat că anul viitor va da drumul la un proiect cum nu s-a mai văzut în România. Deocamdată, designerul nu a vrut să dea mai multe informații, dar a afirmat doar că va împleti moda cu alte aspecte.

„La anu’ cred că o să vă surprind cu un proiect mare. (…) Pregătesc un proiect care înseamnă glam dus la maxim pentru România, nu cred că s-a mai făcut. E un amalgam cu de toate, foarte fain, la care o să invit toate televiziunile”, a spus acesta fericit.

Angela Similea l-a făcut să plângă

Cât privește cadourile, cu siguranță că au fost multe, dar cel mai frumos dar a venit din partea Angelei Similea, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Teo. În plus, Bote a primit un tort spectaculos, în forma unei vechi casete, pe care tronează trabucuri de calitate, dar și o scrumieră. Iar prietenii l-au numit pe Cătălin rege și i-au trimis mesaje pe bandă rulantă.

„Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri: sănătate!”, a fost urarea marii artiste.

„Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani”

Imediat, Cătălin a reacționat și cu ochii plini de lacrimi i-a spus marii doamne a muzicii ușoare românești că este cel mai frumos cadou primit în ultimii ani. „Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia „Să mor de dragoste rănită”. Pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc”, a mărturisit Bote.

Sursă foto: instagram