Ultimele declarații în procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Vedeta a vrut să se sinucidă

Ultimele declarații în procesul lui Johnny Depp cu Amber Heard. Vedeta a vrut să se sinucidă
O nouă zi a procesului – maraton de defăimare în care sunt implicați vedeta Hollywood Johnny Depp și actrița Amber Heard, fosta sa soție, s-a derulat,  iar noi povești fantastice au ieșit la iveală.

Johnny Depp a acuzat-o miercuri, în fața instanței, pe Amber Heard că l-ar fi amenințat cu sinuciderea în timpul certurilor lor explozive. El spune că amenințările de acest gen erau la ordinea zilei.

„Doamna Heard a vorbit despre sinucidere în câteva ocazii, așa că și acest lucru devine un factor”, a declarat miercuri actorul în fața instanței. Johnny Depp i-a intentat proces fostei sale soții pentru calomnie. „Asta (n.r. ideea suicidului) este întotdeauna ceva care trăiește în subconștientul tău și de care te temi”, a mai spus Depp.

Amber Heard amenința că se va sinucide dacă rămânea singură

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, a mai susținut că atunci când încerca să plece, Heard, în vârstă de 35 de ani, îl oprea și îi spunea că va „muri” fără el. „De multe ori, când încercam să plec, ea mă oprea în lift cu agenții de securitate, plângând, țipând, știi? <Nu pot trăi fără tine. O să mor>. Dar trebuia să ies”, a susținut el.

Depp a mai povestit că atunci când reușea să „scape”, Heard îl urmărea până acasă, chiar și la ore înaintate în noapte.

„Cinci minute mai târziu… ea ajungea în cămașă de noapte, țipând în parcarea din fața casei mele. Țipând, chiar dacă era 4 dimineața, 3 dimineața! Era ridicol, era scăpată de sub control, era incontrolabilă”, a mai adăugat actorul. Conform Page Six, Heard și-a păstrat o față stoică în timp ce Depp a depus mărturie miercuri. Ea nu a răspuns încă la cele mai recente acuzații în instanță.

Johnny Depp cere 50 de milioane de dolari despăgubiri

După cum s-a scris anterior, Depp o dă în judecată pe Heard și cere daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare. Procesul are loc în Fairfax, Virginia, SUA și urmează unui articol de opinie din 2018 pe care aceasta l-a scris pentru Washington Post , povestind despre supraviețuire în cazul violenței domestice.

Deși nu a fost numit în articol, Johnny Depp – care a fost căsătorit cu Heard din 2015 până în 2017 – susține că fosta sa soție a fabricat acuzații de abuz în încercarea de a obține o înțelegere de divorț uriașă. Punerea lui într-o lumină proastă, i-a afectat cariera, a mai susținut Depp în actele premergătoare procesului.

Johnny Depp: „Copiii mei nu au meritat asta!”

Marți, actorul a susținut că nu a lovit-o nici măcar o dată pe Heard și a dat-o în judecată pentru a-și „reabilita numele”. „Scopul meu este adevărul. Într-o zi ești Cenușăreasa și apoi în zero virgulă șase secunde ești Quasimodo. Nu am meritat asta și nici copiii mei nu au meritat. Niciodată nu am ajuns eu însumi să o lovesc pe doamna Heard în vreun fel și nici nu am lovit vreo femeie în viața mea”, a declarat actorul Johnny Depp în fața instanței.

Totuși, mai multe fotografii care ar fi fost făcute în timpul căsniciei lui Depp și Heard, care au fost prezentate instanței pentru evaluare, îi arată pe cei doi cu diverse răni. Heard – care a depus cererea de divorț de Depp în mai 2016, după mai puțin de doi ani de căsnicie – a susținut în repetate rânduri că actorul din „Pirații din Caraibe” a abuzat-o fizic, afirmând că este un nebun dependent de droguri care i-a amenințat viața. Depp a negat cu vehemență aceste acuzații.

Sursa foto: Instagram