Ultimele detalii crunte despre Paula Seling și Radu Bucura după divorț. Ce se întâmplă cu cei doi foști soți

Ultimele detalii crunte despre Paula Seling și Radu Bucura după divorț. Ce se întâmplă cu cei doi foști soți
Anul acesta, frumoasa cântăreață a pus punct căsniciei sale care dura de mulți ani, iar vestea divorțului i-a șocat pe toți fanii ei. Cântăreața nu a dorit să se afle că mariajul ei s-a încheiat, însă prietenii cuplului au confirmat presei că separarea este definitivă și mai mult decât atât.

După divorț, Radu Bucura și Paula Seling au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Supărarea este mare, după ce ei au format un cuplu invidiat. Au trăit o superbă poveste de dragoste și au avut una din cele mai longevive relații, iar decizia divorțului a căzut ca un trăsnet. Peste ei și peste armatele de fani.

Artista nu a dorit să se afle că s-a despărțit de soțul ei. Ea a încercat să păstreze discreția asupra vieții sale private, însă prieteni de-ai cuplului au vorbit. Mai mult, tot aceștia au oferit presei și detalii picante cu privire la problemele dintre cei doi.

,,Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea”, a declarat un apropiat al celor doi, conform Bzi.ro.

Paula Seling și Radu Bucura s-au iubit din adolescență

Povestea de dragoste dintre Radu Bucura și Paula Seling a început când erau adolescenți. Artista a povestit că îi trimitea scrisori lui Radu. Ani de zile relația a fost una la distanță. După nouă ani s-au reîntâlnit și s-au căsătorit.

„Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a povestit artista.

Foștii soți evită să se întâlnească și nu își mai vorbesc

Apropiații fostului cuplu confirmă faptul că, după despărțire, Radu Bucura și Paula Seling nu își mai vorbesc defel. Ei evită să se întâlnească și să își amintească de căsnicia lor eșuată. Ajunsă la 43 de ani, artista se bucură din plin de succes în carieră.

Bucura a recunoscut recent că nu se mai ocupa de mult timp de proiectele artistice ale partenerei sale de viață. „Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura.

Sursa foto: Instagram, paulaseling.wordpress.com

Recomandarile noastre