Ultimele mesaje ale lui Nosfe, înainte de moarte. Prietenii și soția artistului nu-și pot reveni după ce au citit

Ultimele mesaje ale lui Nosfe, înainte de moarte. Prietenii și soția artistului nu-și pot reveni după ce au citit
Au trecut două luni de când Nosfe a lăsat în lacrimi o Românie întreagă. Iată ce avea artistul pe suflet.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe a găsit ultimele mesaje ale artistului. E pur și simplu tulburător ce a putut să scrie cântărețul.

Ultimele mesaje ale lui Nosfe, înainte de moarte. Prietenii și soția artistului nu-și pot reveni după ce au citit

Stătea toată ziua în studio și lucra, un lucru care i-a îngrijorat de multe ori chiar și pe colegi și prieteni. Dar Nosfe vroia tot mai mult, de parcă ar fi știut că nu va mai avea atât de mult timp la dispoziție ca să le arate tuturor ce poate. Au trecut aproape două luni de când artistul a plecat la Ceruri și soția sa a găsit în telefon ultimele mesaje. Lu-K Beats, unul dintre colegii și prietenii lui Nosfe a vorbit despre ultimele gânduri… Dar a vorbit și despre marile sacrificii ale artistului pentru familia sa.

„ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul”

“Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: <<Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai mult>>. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor.

Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul.

„Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume”

Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el. Cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci. Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum.

Și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume”, a povestit Lu-K Beats, pentru ProFM.

Recomandarile noastre