Adevăruri grele ies la iveală după moartea lui Nosfe. Soția e atacată subtil după ce a primit bani de la vedete

Adevăruri grele ies la iveală după moartea lui Nosfe. Soția e atacată subtil după ce a primit bani de la vedete
Foștii colegi de trupă ai lui Nosfe au luat o decizie grea în legătură cu moștenirea acestuia, după înmormântare. Ei știu ceva și se implică. Un coleg de breaslă are însă altă părere.

Tudor Sișu a făcut primele declarații după moartea prematură a lui Nosfe în podcast-ul lui Radu Țibulcă. Rapperul a vorbit despre situația financiară a familiei Crețan. El a abordat și imaginea artistului. O imagine pe care Nosfe era atent focusat și căreia îi aloca mare parte din resurse, se pare. Odată cu moartea prematură a fondatorului trupei Șatra Benz, s-au strâns bani pentru a-i ajuta familia. Iar colegii de trupă au luat o decizie grea.

După moartea rapperului s-a făcut strângere de fonduri

Vestea că Nosfe a murit la numai 37 de ani a fost un șoc pentru showbiz-ul românesc. La câteva ore după ce s-a anunțat decesul artistului, colegii din Șatra Benz, au făcut un apel la strângere de fonduri, pe rețelele de socializare. Ei au cerut celor care doreau să o ajute financiar pe văduvă.

Speak a postat și el anunțul pe contul său de Instagram și a vorbit despre problema banilor în rândul artiștilor din România, aducând aminte și de Nosfe. Speak spunea că, de cele mai multe ori, artiștii din România sun ținuți sunt sub papucul caselor de discuri. „Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu ma înșel, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile”, a scris Speak.

După ce Nosfe a fost înmormântat, colegii de trupă au anunțat ce urmează. Producătorul muzical Lu-K Beats a menționat că Nosfe pregătea un nou album pentru care a scris  nu mai puțin de 200 de piese. Creațiile lui vor fi aduse în formă finală și lansate.  Iar toți banii încasați vor fi dați familiei sale, soției Mădălina Crețan și fiicei lor Iris, în vârstă de 7 ani. „Toate încasările de pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris”, a punctat Lu-K Beats, artistul și producătorul din Șatra Benz.

Ce se întâmplă cu piesele lăsate în urmă de artist

„Una dintre dorințele cele mai mari ale lui @nosfezilla în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și mai ales noul albul la care lucra. Îi promiteam că în curând dar hai să facem niște piese din care să alegem și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial.

(…) Și-a dat viața la propriu pentru muzică și voi trebuie să auziți ce simțea și ce avea de spus. Toate încasările de pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris. Haideți să îi arătăm că apreciem cine a fost și ce a făcut pentru fiecare dintre noi”, a scris Lu-K Beats într-un prim mesaj pe InstaStory.

Șișu, critici după moartea lui Nosfe

La moartea artistului a devenit publică și informația că familia se lupta cu anumite probleme financiare. Acestea erau atent ascunse atunci când Nosfe ieșea pe scenă, la concerte. Imaginea creată în exterior era cu totul alta. Potrivit declarațiilor făcute de Sișu, Nosfe ar fi avut bani suficienți pentru a-și cumpăra diferite lanțuri și haine de firmă pe care le afișa la fiecare concert.

„Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă! Haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau. Avea haine scumpe mereu. În toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât. (Port) un tricou simplu”, a declarat Tudor Sișu în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Instagram