Ultimele noutăți. Ce se întâmplă în relația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Ultimele noutăți. Ce se întâmplă în relația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu
A trecut ceva vreme de la divorțul lor, însă Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să se frecventeze. Mai mult decât atât, ambii postează pe rețelele sociale imagini din timpul întâlnirilor.

După scandaluri imense în presa scrisă și la televiziuni, pe fondul procesului pentru obținerea custodiei asupra copiilor lor, relația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a luat o turnură neașteptată, exact când lumea se aștepta mai puțin. În locul turbulențelor, a răsărit soarele peste relația lor. Ei par că se înțeleg mai bine ca oricând. Sunt văzuți tot mai des împreună.

Recent, așa cum Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, Gabi Bădălău și-a dus băieții, și pe fosta soție, la o ședință foto profesionistă, de unde a postat imagini cu cei mici. Copiii s-au amuzat teribil în timpul shootingului.  Ulterior, Claudia Pătrășcanu a postat și ea pe rețelele de socializare fotografiile realizate, în care apare împreună cu copiii ei.

Poveste de dragoste încheiată în instanță

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților, în anul 2015. El avea 27 de ani, iar artista 36.  Cei doi deveniseră deja părinții unui băiețel superb, în septembrie 2014. Ulterior, au mai făcut un băiat, frumos și deștept. Sunt, împreună, părinții a doi băieți minunați.

După divorț, cei doi au continuat să se întâlnească în sălile de judecată, disputând custodia copiilor. Claudia voia să păstreze copiii, Gabi susținea că acestora le va fi mult mai bine în casa familiei sale. Și au urmat runde dure de acuze publice, în care au fost menționate substanțe interzise, femei, bărbați, etc. Între timp, au înțeles că, dacă nu pentru ei, în mod cert pentru copii, e mai bine să cadă la pace. Mai mult, Claudia Pătrășcanu, se spune că ar fi pactizat cu fosta ei soacră, împotriva actualei iubite a fostului ei soț.

Ce fac împreună Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Ceea ce e cert însă, e că Gabi Bădălău petrece din ce în ce mai mult timp împreună cu fosta soție și copiii lui. Zilele trecute, cunoscutul om de afaceri a fost la mare, acolo unde locuiesc cei doi băieți ai săi, împreună cu mămica lor.

Bădălău a postat pe rețelele de socializare o imagine cu cei doi băieți, pe plajă. Și mama băieților a distribuit mai multe imagini, fotografii și video-uri, în care se plimbă cu cei mici pe faleza de la Constanța.

Sursa foto: Facebook