Ultimele noutăți despre Carlos Santana, după ce a leșinat pe scenă, în timpul concertului. Replica artistului

Ultimele noutăți despre Carlos Santana, după ce a leșinat pe scenă, în timpul concertului. Replica artistului
Carlos Santana arată ca un om gata să cânte rock... zâmbește și arată bine, la o lună după ce și-a îngrozit fanii după ce s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert în aer liber. Vedeta a fost surprinsă la filmare, iar replica dată fotografului a fost una de zile mari.

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă Detroit, Michigan, relata BBC în prima săptămână a lunii iulie. Muzicianul în vârstă de 74 de ani a primit ajutor medical la fața locului, apoi a fost dus la un spital. Când și-a revenit, vedeta a scris pe pagina sa de Facebook că „a uitat să mănânce și să bea apă” și că în timpul concertului a leșinat pentru că era deshidratat.

Managerul său, Michael Vrionis, a spus că muzicianul se simte bine. Totuși, concertul care urma a fost anulat, ca și următoarele șase din turneul său Miraculous Supernatural 2022 Tour, dar acum este din nou pe drum.

Turneu obositor în America de Nord, suspendat parțial

Celebrul chitaristul care a lansat hituri precum Corason Espinado, Black Magic Woman, The Game of Love, Samba pa Ti și Oye Como Va, și trupa sa, Santana, sunt în turneu în America de Nord. Trupa a devenit celebră în anii 1960 și 1970. Ea e considerată pioniera fuziunii dintre rock-and-roll și jazzul latino-american.

În acest weekend, Carlos Santana a fost surprins de fotograful TMZ.com la Four Seasons, în centrul orașului New York, înainte de concertul său din Connecticut. Potrivit publicației, artistul și se mișca perfect, fără să prezinte efecte de durată de la recentul său episod medical.

Atunci când fotograful nostru i-a spus cât de bine arată, el a acceptat bucuros complimentul spunându-i acestuia că a fost „o reflectare a luminii tale!”.

Carlos Santana și-a întâlnit marea dragoste acum 12 ani

Carlos Santana trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Cindy Blackman, deja de 12 ani. Celebrul chitarist a mai fost căsătorit înainte, cu Deborah Santana, dar s-au despărțit. Cindy Blackman provine dintr-o familie de muzicieni, ea însăși fiind baterist care a înregistrat foarte multe albume de jazz.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață în fața publicului, iar cei doi au făcut nunta în anul 2010.

Sursa foto: Insagram TMZ.com