Ultimele noutăți despre Florin Salam. Ce spune fiul artistului

Ultimele noutăți despre Florin Salam. Ce spune fiul artistului
Despre celebrul manelist Florin Salam au apărut informații, acum vreo două săptămâni, cu privire la faptul că ar fi grav bolnav. Informația a fost dezmințită, însă nu e chiar așa cum se spune.

Ultimele noutăți despre Florin Salam  le dezvăluie fiul său, Dany. Acesta recunoaște că tatăl său a ajuns la tratamente, epuizat de munca depusă. În plus, manelistul a  luat o decizie importantă. Peste câteva săptămâni ne părăsește.

„Oameni buni, sunt bine”, a scris Florin Salam, în cadrul unei postări pe rețelele sociale în care anunța evenimentul și locația la care urma să cânte. Manelistul a încercat să recupereze pagubele cauzate de lockdown, astfel că nu a refuzat, de luni de zile, niciun contract. Cântatul și nopțile pierdute l-au epuizat.

Ultimele noutăți despre Florin Salam

Acum Florin Salam se pregătește să plece din țară. Aceasta e informația momentului. Fiul său a dezvăluit care e starea de sănătate a bărbatului.

„Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament.

După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, se arată în postarea publicată de fiul manelistului, săptămâna trecută.

Acum e lucru hotărât. Cântărețul va părăsi țara peste câteva săptămâni. Chiar dacă este epuizat și a urmat un tratament pentru a-și reveni, manelistul Florin Salam insistă să-și onoreze toate contractele. Unele din ele sunt în străinătate, astfel că dacă evoluția pandemiei i-o va permite, vrea să le onoreze. Astfel, Florin Salam va pleca în străinătate peste câteva săptămâni.