Ultimele noutăți din viața lui Sylvester Stallone. Iată ce face după scandalul cu tatuajul

Ultimele noutăți din viața lui Sylvester Stallone. Iată ce face după scandalul cu tatuajul
Către finalul lunii august, celebrul actor de la Hollywood a decis să-și tatueze chipul unui câine, dar pe care soția sa nu îl dorea. Prin urmare aceasta s-a supărat și a intentat divorț.

Timp de aproape o lună, divorțul a fost ca și cert, soția actorului menționând inclusiv faptul că vrea să revină la numele de fată și având pretenții punctuale asupra bunurilor pe care le aveau de împărțit. Între timp, cei doi s-au mai calmat și au anunțat că s-au împăcat. prin urmare, nici nu mai divorțează.

Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au fost văzuți în Manhattan, joi, după ce, zilele trecute, s-au împăcat și au renunțat la divorț. Stallone, în vârstă de 76 de ani, purta un pulover bleumarin cu pantaloni asortați și pantofi negri. Flavin, în vârstă de 54 de ani, a asortat un pulover bej cu pantaloni albi și o geantă de designer de culoare roz pudră. Vedeta a completat outfit-ul cu pantofi de aceeași culoare.

Divorțul cu scântei e dat uitării

Deja, planurile de divorț sunt tristă amintire, iar apariția cuplului de la Hollywood vine la o săptămână după ce soții au mai fost văzuți fericiți împreună. Joia trecută, cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau la cumpărături în Calabasas, California, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, la începutul săptămânii trecute,  vedeta de Hollywood și soția sa au decis să se întâlnească acasă,  ca niște adulți civilizați și să își rezolve problemele. Cu câteva zile înainte, dosarul procesului de divorț, așa cum a dezvăluit o instanță din Palm Beach Country, Florida, a arătat că soții au fost de acord că „este în interesul fiecăruia în mod individual și, mai important, în mod colectiv, ca familie, să rezolve toate problemele”.

„Amândoi sunt extrem de fericiți”, a spus reprezentantul lor pentru Page Six. Reconcilierea lor vine la o lună după ce Jennifer a cerut divorțul de Sylvester. Mai mult, Sylvester Stallone a distribuit două fotografii pe rețelele sale de socializare, în care el și Jennifer se țin de mână. Au și de ce să se împace. Sunt împreună de mult timp și au trei copii: fiicele Sophia, de 26 de ani, Sistine, de 24 de ani, și Scarlet, de 20 de ani.

Sylvester Stallone mai are un fiu pe nume Seargeoh, de 43 de ani, cu fosta sa parteneră Sasha Crack. De asemenea, a mai avut un fiu pe nume Sage, cu Sasha, care a murit în 2012, la vârsta de 36 de ani.

Sursa foto: Instragram