Ultimele noutăți în despărțirea Ana de Armas – Ben Affleck. Cine suferă mai tare?

Ultimele noutăți în despărțirea Ana de Armas – Ben Affleck. Cine suferă mai tare?
S-au despărțit recent iar felul în care trec prin asta a devenit public. Rețete și vedete a scris despre cum a ajuns să se prezinte în public celebrul actor, dar și despre faptul că așteaptă ca fosta iubită să-i ceară o nouă șansă. Lucrurile avansează. Pentru Ana de Armas, despărțirea nu e deloc cum am fi crezut.

Au apărut ultimele noutăți în despărțirea Ana de Armas – Ben Affleck. E suficientă o privire atentă pe rețelele sociale.  Ana de Armas a facut public pe Instagram un clip cu ea ascultând „You Sent Me Flying” (n.r. – trad. – M-ai trimis zburând) de Amy Winehouse.

Ana de Armas și-a documentat recent călătoria cu mașina la serviciu, timp în care s-a delectat cu câteva melodii. Vedeta din  „Knives Out”, în vârstă de 32 de ani, a postat pe Instagram, prezentându-și călătoria alături de cățeii ei, Salsa și Elvis. În primul videoclip, actrița cubano-americană și-a filmat unul dintre căței privind pe geam, în timp ce piesa „Baila Conmigo” a lui Selena Gomez și Rauw Alejandro se auzea pe fundal.

În următorul videoclip urmaritorilor de pe Instagram le sunt prezentați ambii căței care o însoțesc iar pe fundal se aude  „You Sent Me Flying” al regretatei Amy Winehouse.

Ultimele noutăți în despărțirea Ana de Armas – Ben Affleck

În ultimul clip postat de Armas, actrița și prietenii ei blănoși par să ajungă la destinație și avem parte de o joacă în afara mașinii „You Sent Me Flying” se remarcă prin versurile sale profund emoționante.

De Armas și Affleck s-au despărțit după aproape un an de relație la sfârșitul lunii ianuarie, potrivit revistei People.  Potrivit presei, despărțirea s-ar fi întâmplat deoarece fostul cuplu se afla în „momente diferite ale existenței lor”.

„Există o iubire profundă și respect acolo”, a declarat o sursă pentru presa.  „Ben continuă să își dorească să lucreze pentru el. Are trei locuri de muncă aliniate și este un tată pe care te poți baza, acasă. Amândoi sunt mulțumiți de locul în care se află actualmente în acest moment al existenței lor”, scrie Fox News.

O altă persoană apropiată fostului cuplu a adăugat că „relația lor a fost complicată”.  „Ana nu voia să aibă reședința  în Los Angeles. Și, evident, Ben trebuia să fie alături de copii săi care locuiesc acolo”.

De Armas și Affleck s-au cunoscut în martie 2020, după ce s-au întâlnit pe platoul viitorului lor film „Deep Water”.  Affleck a fost căsătorit anterior cu Jennifer Garner, cu care are  trei copii: fiicele Violet, 15 ani, și Seraphina, 12 ani, alaturi de fiul Samuel, 8 ani.

Sursa foto: Facebook

Un hoț arestat arată exact la fel ca artistul Harry Styles. Frate geamăn sau sosia perfectă?