Ultimele surprize de la iUmor. Nu mai e mult până la prima ediție

Ultimele surprize de la iUmor. Nu mai e mult până la prima ediție
Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1.

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, căci vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu, abia în ziua respectivă.

George Tănase, invitat surpriză la iUmor, vineri

Numele juratului surpriză nu a fost dezvăluit încă, însă George Tănase deschide seria invitaţilor speciali în cel de-al doisprezecelea sezon iUmor. Actor de comedie și stand-upper, acesta este obișnuit cu scena de la iUmor atât în calitate de concurent, cât și de invitat special, iar de această dată a pregătit un număr inedit de stand-up.

„E o bucurie să fiu aici, pentru că zilele astea s-au împlinit şase ani de când am urcat prima dată pe această scenă! Vă mulţumesc pentru emoţii, în continuare sunt la fel!”, le-a mărturisit el juraţilor. Momentul său i-a cucerit pe toţi cei prezenţi la filmare, Şerban Copoţ mărturisind: „Este unul dintre preferaţii mei, am râs isteric!”. Telespectatorii vor putea urmări vineri seară, de la 20:00, la Antena 1, care a fost reacţia juraţilor la numărul senzaţional de stand-up pregătit de George Tănase.

Ce va păți juratul surpriză de la iUmor

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui nou jurat-surpriză, în fiecare ediție, care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Dar nu doar juratul suplimentar va fi o suropriză. Ci el însuși va avea parte de o surpriză cât casa.  Juratul surpiză al fiecărei ediții va fi ținta unor roast-uri acide din partea unor persoane la care nici nu se va aștepta, în edițiile iRoast de miercuri, de la 20:30, înainte de Stand-up Revolution.

Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului iUmor și cine va fi cel luat la roast miercurea viitoare la iRoast, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Recomandarile noastre