Uluitor! Momentul în care un polițist readuce la viață un bebeluș înecat

Uluitor! Momentul în care un polițist readuce la viață un bebeluș înecat
Momente incredibile în Michigan, SUA, unde un polițist reușește să salveze un copil de trei săptămâni de la sufocare. Imaginile cu intervenția calmă a omului legii, ce readuce în simțiri mica făptură au devenit virale după ce au fost date publicității de autoritățile din acest stat.

Un polițist din Michigan a salvat un bebeluș de numai trei săptămâni de la sufocare, după ce acesta s-a înecat cu laptele pe care îl bea din sticla cu biberon. Filmările video de la fața locului dezvăluie momentul în care ofițerul Cameron Maciejewski a reușit efectiv să readucă la viață fetița după ce aceasta s-a sufocat și și-a pierdut cunoștința.

Maciejewski este surprins acționând ca la carte, dând dovadă de un calm desăvârșit, absolut necesar în astfel de momente. El eliberează căile respiratorii ale micuței, în timp ce o asigură pe mama copilului – care trece prin cel mai teribil coșmar al ei – că totul va fi bine.

Scenariul coșmarului a început când polițiștii din Sterling Heights au fost chemați la o casă din Waltham Drive chiar înainte de ora 23,00, joia trecută. Filmările, date acum publicității de autorități, încep cu mașina de poliție care se îndreaptă spre casa unde fusese semnalat incidentul, cu luminile intermitente pornite. Apoi se văd oameni ieșind afară din casă pentru a întâmpina polițistul.

„Hei, ce se întâmplă cu copilul?”, de aude polițistul Maciejewski întrebând. Apoi răzbat țipetele mamei copilului. Maciejewski încearcă să o calmeze: „Bine, liniștește-te, liniștește-te. Lasă-mă să văd copilul”. Ofițerul ia copilul, îl duce pe capota mașinii de poliție și îl resuscitează. Mama, în pragul isteriei, nu mai știe de ea. Din nou se aude vocea ofițerului: „Clipește”.


Preparați o prăjitură cu „carieră” – Tortul diplomat

Mămica Anna Lesko l-a zăpăcit pe Culiță Sterp!


Polițistul întoarce bebelușul cu fața în jos, pe brațul său, și execută tracțiuni din spate pentru a-i curăța căile respiratorii. Copilul începe să tușească, laptele care a intrat pe calea greșită e eliminat, iar micuța începe să plângă, semn că și-a revenit și că e vie. „Plânge, plânge, este în regulă”, îi mai spune Maciejewski mamei îndurerate.

În jur s-au adunat vecini cărora aproape nu le vine să creadă minunea la care au asistat: un ofițer de poliție a readus în simțiri un copil care nu mai respira. I-a dat viață. Între timp, la fața locului ajunge și ambulanța solicitată.

Poliția Sterling Heights a lăudat acțiunea calmă și rapidă a ofițerului Maciejewski care, astfel, a salvat viața copilului. „Dacă nu ar fi fost acțiunile sale de salvare rapide și calme, rezultatul acestui incident ar fi putut fi unul tragic, a transmis poliția într-un comunicat. Nu numai că ofițerul a salvat copilul, dar a făcut o muncă extraordinară pentru a consola familia”.

Copilul a fost dus la un spital local de Sterling Heights pentru evaluare.

Sursa foto: Facebook / Sterling Heights POlice Departament