Un bărbat a cerut să fie dus la spital de urgență. Se culcase într-o zi de vară și s-a sculat de Crăciun. Mori de râs!

Un bărbat a cerut să fie dus la spital de urgență. Se culcase într-o zi de vară și s-a sculat de Crăciun. Mori de râs!
Un bărbat a solicitat ajutorul medicilor după ce logodnica sa i-a cauzat probleme grave. Femeia i-a făcut o farsă de proporții, băgându-l în sperieți.

Un bărbat a cerut să fie dus la spital de urgență. Acesta trecea prin momente cumplite, fiind speriat de ce i se întâmpla. Logodnica i-a făcut o farsă incredibilă, făcându-l să creadă că este Crăciunul într-o zi obișnuită.

Logodnica i-a făcut o farsă de proporții

Un bărbat a cerut să fie dus la spital de urgență. Logodnica i-a cauzat probleme grave. O femeie a postat pe TikTok videoclipuri amuzante pe care le-a capturat în timpul unei farse. Și-a filmat iubitul păcălit, postarea acesteia fiind vizionată de aproape șapte milioane de oameni. Internauții s-au distrat copios urmărind întâmplarea.

O femeie a dezvăluit cum o glumă făcută logodnicul ei l-a lăsat pe bărbat atât de confuz încât a cerut să fie dus de urgență la spital. Mackenzie Lynn a depus eforturi extreme pentru a-și convinge partenerul că era ziua de Crăciun, doar pentru a-l „păcăli”.

Femeia a distribuit pe TikTok videoclipuri cu reacția lui Jake la farsa gândită intens. Ea este cunoscută pe rețeaua socială sub numele de @kenzielynnsmith. Într-un videoclip care a fost vizionat de aproape șapte milioane de ori, Mackenzie a povestit cum s-a pregătit pentru glumă.

În timp ce logodnicul ei dormea, a decorat întreaga casă cu ornamente festive. A împodobit un pom de Crăciun și a îngrămădit cadouri sub el. A pus ciorapi pentru Moș Crăciun pe șemineu și o coroană de brad pe ușă. Ea a schimbat și data de pe telefonul lui mobil, în 25 Decembrie.

Reacția bărbatului atunci când s-a trezit cu bradul de Crăciun împodobit

Când bărbatul s-a trezit în cele din urmă, iubita i-a  înregistrat reacția. Putem cu siguranță să spunem că era dincolo de confuz. În videoclip, jucându-și rolul, femeia a spus: „Sunt îngrijorată pentru tine”. El și-a întins mâna spre telefonul mobil, probabil pentru a verifica data. Dar, când a văzut-o, i-a picat fața.

Mai târziu, un prieten implicat în farsă, i-a transmis un mesaj cu„Crăciun fericit!”. Acesta i-a spus că merge acasă la părinți și bunici, în vacanță.

A cerut să fie dus la spital

În descrierea videoclipului postat pe TikTok, McKenzie susține că partenerul ei i-a cerut să fie  dus la spital. Bărbatul a solicitat ajutorul medicilor, pentru că era foarte nedumerit.

Postarea a fost apreciată de peste două milioane de oameni și a adunat peste 15.000 de comentarii.

„Fața lui. E atât de confuz”, „Vă rog să îl ajutați pe acest biet om”, „Ar fi trebuit să îl faci să se gândească toată ziua și să îl lași să meargă la culcare crezând că este decembrie, apoi să revină totul la normal”, „Dacă cineva mi-ar face asta, m-aș interna într-un spital de nebuni în mai puțin de 30 de minute”, au comentat internauții.

Ce nu vom mai mânca din 1 aprilie. Este interzis prin lege