Un celebru manelist a sfârșit pe patul de spital, răpus de Covid. Încep pregătirile de înmormântare

Un celebru manelist a sfârșit pe patul de spital, răpus de Covid. Încep pregătirile de înmormântare
Doliu în lumea manelelor. O țară întreagă îl plânge. Colegii sunt în stare de șoc. Un mare nume din lumea muzicanților, maneliști și lăutari, a plecat la Ceruri.

Cu doar câteva zile a fost internat în spital cu coronavirus, astăzi a trecut la cele veșnice. Unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști a murit.

Un celebru manelist a sfârșit pe patul de spital, răpus de Covid. Încep pregătirile de înmormântare

16 septembrie 2021, cea mai neagră zi din lumea manelelor. Una dintre cele mai mari voci a plecat dintre noi. Petrică Cercel, unul dintre cei mai iubiți maneliști a plecat într-o lume mai bună. Prietenii și colegii de breaslă sunt în lacrimi.

Petrică a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar câteva zile a fost internat în spital, fiind intubat. La început, celebrul lăutar a refuzat să meargă la unitatea spitalicească, dar când familia a văzut că este din ce în ce mai rău, l-a internat de urgență.

„Dă semne că-și revine”

Cu doar trei zile în urmă, contactat de jurnaliștii de la Cancan, fiul lui Petrică, Ionuț, a afirmat că medicii i-au spus că analizele tatălui au ieșit mai bine și dă semne că-și revine. Din păcate, a fost doar liniștea dinaintea furtunii. „Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine.

Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.

Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, a declarat Ionuț Cercel.

Adi de la Vâlcea i-a rugat pe colegi să se roage pentru el

Rețelele de socializare sunt pline cu mesaje de condoleanțe pentru familia lui Petrică Cercel. Cu doar o zi în urmă, prietenul manelistului, cunoscutul cântăreț Adi de la Vâlcea i-a rugat pe toți cei care-l iubesc să se roage pentru sănătatea acestuia. „Colegul si prietenul meu Petrică Cercel este infectat cu Covid-19 și este în stare gravă la ATI. Viața lui depinde doar de bunul Dumnezeu. Haideți să ne rugăm cu toții pentru el. Este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulți, cu atât Domnul ne va auzi. Vă rog din inimă”, a spus Adi de la Vâlcea.

Ținută albă obligatorie pentru priveghi

Cu puțin timp în urmă, unul dintre prietenii de familie ai lui Petrică Cercel, Daniel Ionescu, a postat pe pagina de facebook o rugăminte a familiei manelistului. Persoanele care vor să participe la priveghi, trebuie să vină în ținută albă. „Rugămintea lui Ionut Cercel si a familiei Cercel! Cei care vor sa vina la priveghiul lui Petrica sa vina in ținuta alba obligatoriu”, a spus acesta.

Sursă foto: facebook, antena 3