Un celebru rapper spune că a fost blestemat când filma într-un documentar. Ce obiect bântuit a atins

Un celebru rapper spune că a fost blestemat când filma într-un documentar. Ce obiect bântuit a atins
Post Malone a discutat despre momentul în care a fost „blestemat” de cel mai bântuit obiect din lume.

Post Malone susține că „l-a lovit” ghinionul după ce a apărut în Ghost Adventures în 2018. La filmările documentarului cu lucruri paranormale a întâlnit ceea ce este cunoscut drept „cel mai bântuit obiect din lume”. Rapperul crede că a fost blestemat.

Post Malone a atins o „cutie Dybbuk” posedată

În timp ce filmau episodul înfricoșător din Ghost Adventures, rapperul a rămas îngrozit după ce gazda Zak Bagans a atins o „cutie Dybbuk” posedată. Lucrurile s-au intensificat când Post Malone a pus mâna pe umărul lui Zak, amândoi fiind terifiați de atmosfera înfricoșătoare a Muzeului bântuit din Las Vegas. 

Cutia Dybbuk este atât de celebră încât a inspirat filmul Posesia. Se crede că aceasta găzduiește un spirit malefic. După ce a apărut în serialul mult iubit, muzicianul crede că a fost „blestemat”. Spune că s-au desfășurat o serie de evenimente nefericite după ce a intrat în contact cu obiectul bântuit.

Post Malone a fost implicat într-o aterizare de urgență după ce roțile avionului său privat au fost deteriorate în timpul zborului. La patru săptămâni după aceea, a fost implicat într-un accident auto de mare viteză. Rapperul a fost, de asemenea, ținta unei invazii la domiciliu. Un grup de hoți înarmați au intrat în casa lui.

Post Malone a fost blestemat

După ce a experimentat tot ghinionul, vedeta s-a gândit la care ar putea fi cauza. Atunci Post Malone și-a dat seama de faptul că a intrat în contact în urmă cu ceva timp cu cutia Dybbuk. El crede că această cutie l-a blestemat.

În timpul unei apariții la emisiunea Late Night cu Seth Meyers, el și-a amintit: „După ce am deschis această cutie înfiorătoare Dybbuk, am avut un accident de mașină. Aproape că aveam o epavă. Apoi casa mea a fost spartă. Am păți toate felurile de chestii. Timp de o lună. Au fost lucruri cu adevărat ciudate”.

În timp ce incidentul l-a „înspăimântat”, Post Malone a recunoscut că „a avut mereu un interes pentru supranatural”. Cântărețul a dezvăluit anterior că odată i s-a părut că a văzut un OZN plutind pe cer, noaptea.

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă