Un culturist și-a ucis și incinerat soția în curtea casei. A sperat că nu se prinde nimeni…

Un culturist și-a ucis și incinerat soția în curtea casei. A sperat că nu se prinde nimeni…
Scene de o oroare de nedescris au fost descoperite în curtea casei unui celebru culturist, săptămâna aceasta. Bărbatul și-a omorât soția și, ca să scape, a incinerat-o pe proprietatea sa, aproape de locul faptei.

Un culturist din Florida a fost acuzat de moartea fostei sale soții în această săptămână, descoperindu-se că i-a incinerat corpul într-o curte. Ian Christopher Baunach, în vârstă de 43 de ani, a fost trimis în judecată, luni, sub acuzații de crimă de gradul I în cazul morții lui Katie Baunach.

Ultima dată când Katie a fost văzută în viață a fost pe 29 septembrie. O prietenă susține că aceasta i-a spus că intenționează să meargă la Ian, bărbatul de care se despărțise, pentru a-și lua unele lucruri. Tânăra însă nu s-a mai întors. Poliția a fost chemată la domiciliul lui Ian a doua zi, unde au descoperit că mașina lui Katie era parcată afară, dar acesta a refuzat să-i lase să intre.

Până la data când ofițerii au vizitat reședința cu un mandat de percheziție, mașina lui Katie a dispărut. Dar, odată intrati în casa lui culturistului Ian, detectivii au observat semne ale unei lupte și semne de sânge pe perete, scrie TMZ.com.

Ofițerii spun că au găsit, de asemenea, 13 amortizoare, un pistol Glock de calibru 27  într-o pungă de plastic în interiorul unui seif.  Inelul de logodnă și verigheta lui Katie erau și ele acolo. Ceea ce i-a îngrozit însă și pe detectivi au fost rămășițele umane descoperite în afara casei lui Ian, inclusiv un os al maxilarului cu un dinte încă intact, într-o grămadă resturi distruse prin incendiere, care miroseau a carne arsă.

Culturistul și-a ucis și incinerat soția

Culturistul susține că nu a ucis-o pe fosta sa soție, susținând doar că a dispărut și că nu știe unde. Ian, totuși, a recunoscut că cei doi s-au certat din cauza altei femei. Ian a fost arestat la două zile după moartea lui Katie, și a fost acuzat de crimă premeditată de gradul întâi, distrugerea, ascunderea dovezilor fizice și incinerarea unui cadavru. Ian a pledat nevinovat față de acuzațiile aduse de tribunalul din Tampa.

Luna trecută, Katie a obținut un ordin de restricție împotriva lui Ian, după ce l-a acuzat că a abuzat unul dintre copiii lor.  De asemenea, Ian a fost arestat sub acuzația de agresiune domestică prin strangulare în noiembrie 2021. Dacă va fi condamnat pentru crimă de gradul I, Baunach riscă închisoare pe viață sau pedeapsa cu moartea.

Sursa foto: Facebook