Celebru fotbalist, crimă pasională cu ciocanul – a plecat din cantonament ca să o ucidă. Vestea a șocat întreaga lume

Celebru fotbalist, crimă pasională cu ciocanul – a plecat din cantonament ca să o ucidă. Vestea a șocat întreaga lume
De multe ori cuplurile cu diferență mare de vârstă au un final de poveste previzibil. Dar, se poate și mai rău...

Lumea sportivă e îngrozită, pentru că scenele ce s-au petrecut sunt desprinse dintr-un film horror. Un cunoscut fotbalist a cedat nervos și și-a ucis iubita cu bestialitate. I-a spart capul cu mai multe lovituri, și nu s-a mulțumit să folosească doar ciocanul.

A lăsat-o într-o baie de sânge.

Între cei doi era o diferență de 30 de ani. Crima a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în curtea complexului rezidențial unde locuia femeia.

Poliția a deschis o anchetă iar fotbalistul a fost arestat. El este cercetat pentru uciderea iubitei sale cu 30 de ani mai în vârstă. Giovanni Padovani (26 de ani), fotbalist în Seria D, la Sancataldese Calcio, și model, a fost arestat, miercuri, penru uciderea fostei iubite,  Alessandra Matteuzzi (56 de ani). Aceasta a fost găsită în seara faptei de medici, cu răni foarte grave la cap, dar în viaţă, în curtea complexului de apartamente unde locuia. Ea a fost dusă la spital însă nu a supraviețuit rănilor deosebit de grave.

Fotbalistul a plecat din cantonament la Bologna, să își omoare iubita

Conform presei italiene, fotbalistul a atacat-o pe iubita lui cu o bâtă, cu un ciocan şi cu alte obiecte contondente cu care a lovit-o de multiple ori în cap, lăsând-o apoi într-o baltă de sânge.

Alessandra Matteuzzi, o femeie care nu își arată vârsta, s-a despărțit de tinerelul fotbalist, după ce a constatat că acesta era exagerat de gelos. Ba mai mult, ea depusese în urmă cu câteva luni o plângere la poliţie, în legătură cu acesta, spunând că este hărţuită de el. Fotbalistul se pare că nu a putut trece peste despărțirea de frumoasa sa. Așa că a premeditat crima, știind că aceasta nu vrea sub nicio formă să se împace cu el.

Giovanni Padovani ar fi venit la Bologna, oraşul unde locuia fosta sa parteneră, doar pentru a o omorî pe aceasta, au concluzionat autorităţile. „După ce sâmbătă a părăsit cantonamentul fără să spună nimic și duminică nu a venit, luni am încercat să-l contactăm”, a dezvăluit Salvatore Pirrello, avocatul clubului sicilian. „Apoi ne-a sunat după-amiaza: i-am spus că nu e nevoie să se întoarcă și că trebuie să-și caute o altă echipă”.

Sora victimei vorbea cu ea la telefon în timpul atacului: „A bătut-o până la moarte”

În mod sinistru, crima s-a petrecut în timp ce victima vorbea la telefon cu sora sa. Sora Alessandrei Matteuzzi, a dezvăluit că era la telefon cu aceasta în momentul când a ajuns acasă şi a fost atacată de Padovani.

„Era la telefon cu mine, parca maşina în faţa casei, nu în spate, pentru a sta mai liniştită. Când a ajuns, încă vorbeam, era speriată. Am auzit toate ţipetele, a ieşit din maşină şi a început să urle.<<Nu, Giovanni, nu, te rog, ajutor!>>.

Am sunat imediat la poliție, care a sosit imediat. A bătut-o până la moarte”, a rememorat sora victimei, Stefania.

Potrivit sursei citate, cei doi se cunoșteau de un an, dar au început să se întâlnească abia din ianuarie și se vedeau rar. În ultima perioadă nu se mai înțelegeau la fel de bine, Alessandra punând capăt relației.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre