Un cuplu celebru a acceptat participarea la următoarea ediție America Express. Iată primele declarații

Un cuplu celebru a acceptat participarea la următoarea ediție America Express. Iată primele declarații
Nici nu s-a terminat bine actuala ediție a emisiunii America Express, că au început pregătirile pentru viitorul concurs.

S-a aflat și cine sunt primele vedete care au acceptat să meargă să demonstreze cât de bine pregătite sunt pentru a supraviețui în condiții deloc ușoare.

Primii care au bătut palma cu producătorii emisiunii America Express sunt prezentatoarea Gabriela Cristea și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda. Cei doi spun că au mai fost curtați de Antena 1 pentru a participa la celebrul concurs, dar fetițele erau prea mici și nu au considerat că e momentul potrivit să fie lăsate singure.

Gabriela Cristea

Acum însă lucrurile s-au schimbat, iar cei doi parteneri de viață se pregătesc pentru cea mai mare experiență a vieții. Prezentatoarea emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii și soțul sunt convinși că vor face tot ce vor putea pentru a ține rivalii la distanță. Gabriela nu se dă în lături de la nimic, dar a mărturisit că se va băga în apă și nu va mânca scârboșenii.

„Suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi”

”De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem dacă pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică, live. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, dar nu va mânca scârboșenii

Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a declarat Tavi Clonda pentru Cancan.

Recomandarile noastre