Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în străinătate pentru a face rost de bani pentru o nouă casă. Vor să se mute în oraș urgent

Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în străinătate pentru a face rost de bani pentru o nouă casă. Vor să se mute în oraș urgent
Două vedete se pregătesc serios să pună mâna pe o sumă mare de bani. Miza e importantă, veți vedea. Chiar dacă nu s-au finalizat pregătirile pentru urmatoarea ediție a emisiunii America Express, că prima pereche de vedete care a bătut palma cu producătorii show-ului.

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, vor pleca în următoarea aventură și promit că nu se vor da înlături de la nimic, scrie Cancan.ro. cei doi au fost ofertați și în trecut pentru a participa la Asia Express, însă mereu au spus „pas”.  E drept, și fetițele lor erau foarte mici atunci. Între timp au crescut, vor merge la școală.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au planuri mari. Și nevoi aparte. Casa pe care au construit-o e în afara Bucureștiului și le e greu să facă naveta, mai ales când vor merge fetele la scoală. Dacă reușesc să câștige America Express, vor putea dintr-o dată să își cumpere apartament în buricul târgului. Cu așa o perspectivă în față, nu e de mirare că ei au acceptat provocarea de a se înscrie. Informația a fost confirmată chiar de cântăreț. Acesta pleacă în cursă convins că el și soția lui vor câștiga concursul.

Ce spune Tavi Clonda depsre plecarea în America Express

„De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem daca pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică,  LIVE. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt.

Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre