Fotografia a fost realizată între anii 1915 și 1930

Darren Mayfield, care conduce magazinul de antichități online numit The Plastic Pendulum împreună cu soția sa, Glenda, a spus că a dat peste vechea fotografie alb-negru în timp ce culegea articole din depozitul unei florării din Wellsburg.

Fotografia reprezintă nouă femei de diferite vârste, îmbrăcate în rochii albe la o nuntă. Fotografia nu are o dată scrisă, dar partea din spate poartă marca The Thomas Studio, o firmă care se ocupa cu fotografiile, care a funcționat din 1915 până în 1930, în Huntington.

Vrea să găsească descendenții familiei din fotografie

Mayfield a spus că vrea să-i găsească pe descendenții oamenilor din fotografie, astfel încât să poată oferi imaginea familiei.

„Sincer nu aș putea să vă spun de ce mă simt atât de obligat să-i găsesc familia. Simt că lucrurile de acest gen sunt atât de importante pentru cultura și identitatea noastră personală. Mi-a frânt întotdeauna inima să merg la aceste vânzări și să văd toate aceste amintiri de familie lăsate în urmă”, a spus Mayfield. 

Acesta a declarat că investigațiile sale locale nu au dus încă la rezultate solide, așa că el cere acum utilizatorilor de social media să se alăture vânătorii familiei.

„Urăsc să văd ce am învățat în trecut doar că se sting în memorie. Pentru mine este foarte important să avem întotdeauna unele legături cu trecutul. În plus, asta chiar este o fotografie minunată”, a spus el. 

Cum se prepară cea mai bună boia. Ce ardei să alegi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp