Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la cuțite

Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la cuțite
Diseară, la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Concurenții se vor prezenta cu povești de viață impresionante și farfurii cu totul deosebite.

Un fost campion MMA și un preot vin să gătească la Chefi la cuțite. Ghiță Ignat a fost de 10 ori campionul României la MMA. E cunoscut în cușcă drept „Ursul Carpatin”. El le va împărtăși chefilor experienţa sa tumultoasă de viaţă şi parcursul de la boxeur la om de afaceri. Și mai ceva.  El aduce în discuţie soarta celor care părăseasc penitenciarele. Și eforturile sale curajoase de a ajuta la reabilitatea foștilor pușcăriași prin business-ul său de ambalaje biodegradabile.

Luptătorul l-a descoperit pe Dumnezeu în pușcărie

„Am trecut prin pușcărie (nu este o laudă) acolo am întâlnit mulți deținuți, oameni de toate felurile. Ieșit din pușcărie, având viața schimbată de Dumnezeu în bine (pentru că apropo… Dumnezeu face bine) am început să muncesc pentru un scop, nobil aș zice eu, acela de a ajuta foștii pușcăriași să ia o cale bună, diferită, care să nu mai aibă ca sfârșit temnița. Primul lucru pe care îl fac în relația cu un fost deținut este să-l încurajez să caute pe Dumnezeu, să se împace cu El așa cum zice Biblia prin Iisus Hristos.

Afacerea, pe care o am cu un frate de credință, am pus-o la dispoziția lui Dumnezeu și am început să angajăm foști deținuți. Dorim astfel să îi ajutăm în reabilitarea lor. Am făcut o asociație în acest scop și construim un centru de incluziune pentru a ajuta acești oameni să facă tranziția dintre penitenciar și societate cu succes”, scria Ghiță Ignat într-o postare pe blogul său.

Un preot super-erou

Tot diseară, o poveste inedită va veni din partea preotului Florin Danu. El este un adevărat super-erou pentru copiii din comunitatea lui din satul Luba, din Teleorman. Părintele le va găti chefilor un ghiveci călugăresc. Rețetă ce vine tocmai din Sfântul Munte Atos. Părintele va mai povesti cum vocația sa l-a determinat să înființeze un centru de zi, să construiască mai multe case pentru orfani și să finalizeze un azil.

Ediția de duminica aceasta va pune în joc o amuletă puternică la Chefi la cuțite. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea de ales doar 3 ingrediente pentru a compune o farfurie spectaculoasă. Aceasta e menită să îl impresioneze pe juratul invitat special, Adrian Mihăilescu.

Care dintre chefi va câștiga amuleta, telespectatorii vor afla duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Vincent van Gogh, povestea unui pictor care și-a pierdut mințile din cauza iubirii neîmpărtășite