Un fotbalist a plătit o sumă exorbitantă pentru un animal de pază, după ce a fost imobilizat în casă de hoți. Cum arată „fiara”

Un fotbalist a plătit o sumă exorbitantă pentru un animal de pază, după ce a fost imobilizat în casă de hoți. Cum arată „fiara”
Poate vă amintiți că în 2020 mai mulți fotbaliști internaționali din Marea Britanie s-au trezit cu hoții în case, sau au fost jefuiți pe străzi. Valul de infracțiuni i-a determinat pe mulți să ia măsuri drastice.

Fostul internațional englez Ashley Cole (41 de ani) a fost victima unui jaf, în locuința sa din Londra, în același an, 2020. Jaful s-a petrecut în ianuarie, în timp ce Ashley Cole era în locuință cu soția lui, Sharon Canu, și cu cei doi copii ai lor. Hoțul, deosebit de agresiv, l-a amenințat pe Ashley Cole că îi taie degetele dacă nu cooperează, iar acest lucru s-a întâmplat chiar în fața copiilor săi și a soției, se arată în documentele anchetatorilor.

Cole a fost legat de mâini și de picioare cu un cablu, timp în care hoțul a sustras mai multe bunuri din locuință.

Soția sa a relatat poliției că hoțul nu s-a mulțumit să îl lege pe fotbalist, ci a amenințat-o și pe ea cu un ciocan imens. Femeia a acceptat să coopereze cu hoțul, atunci când a realizat că îi sunt puși în pericol copiii. După incident, fotbalistul s-a adresat poliției, care a reușit să îl prindă pe făptaș. Kurtis Dilks (34 de ani) a fost pus sub acuzare în acest caz.

Apărător pregătit de armată, în valoare de 23.000 de euro

Fost jucător la Arsenal, Chelsea sau AS Roma, Ashley Cole a adunat 107 selecții la naționala Angliei și a cucerit 19 trofee, printre care UEFA Champions League și Europa League.  În prezent el este antrenor secund la Everton, și a declarat că a fost traumatizat mult timp de această experiență cu hoțul.  La doi ani distanță, pentru a-și proteja familia de alte astfel de incidente, britanicul a luat măsuri și a achiziționat un câine ciobănesc german, în valoare de nu mai puțin de 23.000 de euro.

Potrivit AS, partenera lui Ashley Cole a anunțat cooptarea ”celui mai nou membru al familiei” pe rețelele sociale. Câinele costă așa de mult deoarece, dincolo de pedigree-ul de excepție, a fost antrenat în mediul militar. Animalul are părinți campioni, cu experiență în luptă.

Sursa foto: Instagram