Pa-pa, Costi Ioniță! Muzicianul a părăsit Survivor România: „Nu regret nimic”

Pa-pa, Costi Ioniță! Muzicianul a părăsit Survivor România: „Nu regret nimic”
Un Faimos a părăsit, aseară, competiția. Era cel mai vârstnic dintre ei, poate chiar de aceea nu l-au mai vrut?

Un muzician celebru a părăsit Survivor. Este vorba de manelistul Costi Ioniță care a părăsit, duminică seara, Survivor România 2021, el fiind nominalizat alături de Roxana Nemeș. Și Alexandra Stan a fost nominalizată de Zanni, care a fost cel mai votat concurent de la Faimoși. În final, cel care a părăsit competiția Survivor România 2021 a fost Costi Ioniță.

Costi Ioniță este cel mai vârstnic dintre Faimoșii de la Survivor România 2021 și probabil cel mai bogat. El are peste 20 de ani de experiență în muzică. „Doctor Costi”, cum e supranumit, a rupt piața românească în plină criză. Costi Ioniță a mers în Republica Domincană pentru a-și demonstra că poate să-și depășească limitele. Și și le-a depășit.

Un muzician celebru a părăsit Survivor România 2021: „Nu regret nimic”

„Am descoperit că pot să trăiesc în condiții din acestea, cu tarantule, păianjeni și soricei, am reușit să dorm liniștit. Într-adevăr, foarte puțină hrană și eu consider asta ca un post. Este ceva extraordinar. Pentru mine aceste săptămâni au fost extraordinare”, a spus Costi Ioniță chiar înainte să afle că este eliminat din competiție.

Aseară, Costi Ioniță a părăsit Survivor România 2021. El a fost îmbrățișat de colegii lui. Regretă? Nici gând!

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a spus Costi Ioniță.

Sursa foto: Instagram

Vacanțele în Maldive: de la lux la rușine. Ce spune Oana Lis despre influencerii care se lăfăie la plajă