Vacanțele în Maldive: de la lux la rușine. Ce spune Oana Lis despre influencerii care se lăfăie la plajă

Vacanțele în Maldive: de la lux la rușine. Ce spune Oana Lis despre influencerii care se lăfăie la plajă
Anul 2020 a fost unul dificil din multe puncte de vedere. Pentru cei ce iubesc să călătorească și își așteptau concediul cu sufletul la gură pentru o escapadă vacanțele au fost ceva la care puteau doar să viseze cu ochii deschiși.

Din cauza pandemiei de COVID-19 au fost impuse măsuri drastice, peste tot în lume. Acum, după ce restricțiile s-au mai relaxat, vedetele profită la maxim. Cu mic și cu mare, de la artiști la influenceri, aceștia au luat cu asalt plajele exotice. Pe cât de mare bucuria lor, pe atât de dure și criticile din partea fanilor, sau chiar a altor vedete.

Ce spune Oana Lis despre „escapadele” în Maldive

Una dintre vedetele care și-a exprimat părerea public este Oana Lis. Declarațiile făcute de aceasta sunt surprinzătoare. Se pare că sutele de imagini cu palmieri, plaje și apa de un albastru fabulos distribuite pe rețelele sociale nu au fost chiar încântătoare.

După ce măsurile de restricție au fost cât de cât eliberate, vedetele au dat fuga în Maldive. Mulți dintre internauți au avut aceeași părere ca Oana Lis, mărturisind că expunerea exursiilor lor departe de casă în aceste vremuri sunt nepotrivite. În timpul acesta, cei din tabăra opusă le mulțumesc persoanelor publice care au reușit să le ofere o altă vedere.

„Nu ca ma oftic, dar va zic sincer eu dacă eram in Maldive acum. Chiar dacă pe banii mei, meritul meu, riscul meu, barba mea…Din respect si jenă pentru milioane de oameni , de români care au rămas fără joburi, cu afaceri închise, cu teama de virus si ce aduce el, cu școli închise, etc….Nu as fi pus poze. Mă uit la poze pe Instagram zilele astea si pe mine nu mă influențează pozitiv…Nu-mi provoacă bucurie, ci nervi. Vouă!?”, a spus Oana Lis pe Facebook.

Toată lumea în Maldive

Având mai multe variante de a-și petrece vacanța, vedetele au ales un loc comun. Locul superb în care au ales să stea la soare este situat în Insulele Maldive. Destinația e una din cele mai sigure în aceste vremuri, mai ales că e una din puținele puse la dispoziție care primesc turiștii din orice colț al lumii. Chiar și Gina Chirilă a fost luată la rost de un urmăritor care a întrebat-o dacă nu cumva vacanțele vedetelor de la noi sunt pe gratis.

„Îți spun eu că nu e nimic pe gratis. Dacă asta era curiozitate, eu zic să îți centrezi energia pe propriile dorințe pentru a le și îndeplini în loc să bârfești. Toată lumea a plecat în Maldive pentru că în alte părți nu prea mai poți, din cauza COVID-ului”, a spus soția lui Bogdan Vlădău.

Printre persoanele publice care au dat fuga în insulele Maldive se numără și: Laura Cosoi, soțul și cele două fiice, Adela Popescu alături de familie, Adelina Pestrițu, Andreea Raicu, Virgil Ianțu, Bianca Drăgușanu și mulți alți influenceri.

Hameiul, bun în bere și pentru sănătate. Combate oboseala

Recomandarile noastre