Dacă vreți să scăpați definitiv de diferite tipuri de molii, e important să știți cum să le veniți de hac. Aveți la îndemână câteva soluții eficiente.

Un nu hotărât moliilor. Trucuri inedite ca să le alungați definitiv

Cu siguranță nici o doamnă nu-și dorește ca haina de blană valoroasă să devină locuință pentru molii. Haina dumneavoastră preferată de blană ați constatat că nu mai valorează nimic, pentru că a devenit locuința moliilor. În altă ordine de idei, moliile au atacat și stofa de pe mobilă, care pare să dispară mai mult pe zi ce trece? Vinovate sunt anumite tipuri de molii, de care trebuie să scăpați neapărat.

Moliile nu suportă mirosul de piper, scorțișoară, lavandă, usturoi

Indiferent cu ce tip de molii vă confruntați, le veți da uitării dacă veți pune în locurile unde știți că e posibil să intre usturoi, vetrice, coajă de portocală, cuișoare, piper, scorțișoară, lavandă, crenguțe de nuci.

De asemenea, e foarte important să aveți în casă măcar un ghiveci cu mușcate, pe care moliile nu le plac.

Oțetul alungă moliile de bucătărie

În cazul în care aveți de-a face cu moliile de bucătărie, trebuie să curățați cât mai bine locurile în care acestea s-au așezat cu apă cu bicarbonat, apoi dați cu oțet. De asemenea, așezați pe rafturile din dulap frunze de dafin, castan sau nuc. Dacă moliile v-au dat târcoale odată, să știți că o pot face mereu.

În consecință, păstrați curat în casă, verificați mereu dulapurile și aerisiți. Aveți mare grijă ca în casă să nu fie umezeală, pentru că veți atrage moliile. Aerisiți permanent și fiți atenți la produsele alimentare să fie în regulă.

Sursă foto: romaniatv

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp