Un politician a făcut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer. Ce efecte a avut

Un politician a făcut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer. Ce efecte a avut
Veștile despre efectele vaccinului anti-COVID-19 continuă să aducă informații surprinzătoare. Și nu totdeauna sunt dintre cele dorite.

Se pare că administrarea serului are și efecte grave în unele cazuri: un politician a făcut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer. Mai exact, un congresmen american s-a îmbolnăvit de COVID-19. El fusese vaccinat cu ambele doze ale serului produs de Pfizer.

Este vorba despre congresmenul democrat american Stephen Lynch. El a fost testat pozitiv pentru COVID-19 vineri, după ce, la începutul lui ianuarie, a primit a doua doză de vaccin Pfizer, informează CBS News.

Stephen Lynch

Politicianul s-a infectat cu COVID-19 de la un coleg.  Un coleg din biroul său de la Boston a fost depistat pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Un politician a facut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer

„Congresmenul Lynch a primit a doua doză de vaccin Pfizer. Ulterior a primit un test COVID-19 negativ, înainte de a participa la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden”, a declarat Molly Rose Tarpey, directorul de comunicare al lui Lynch. „Domnul Lynch este asimptomatic și se simte bine. Dar va intra în carantină și va vota prin împuternicire în Congres, săptămâna următoare”, a mai spus Molly Rose Tarpey.

Un politician a facut COVID-19 și după ce a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer

Stephen Lynch este doar unul dintre membrii Congresului care au fost depistați pozitiv cu coronavirus în ultimele săptămâni. Un alt membru al delegației din Massachusetts, congresmena Lori Trahan, a fost, la rândul ei, depistată pozitiv pentru COVID-19 joi. „Am norocul de a fi asimptomatică și am intrat imediat în autocarantină”, a declarat Trahan într-o postare pe Twitter, adăugând: „Voi vota săptămâna viitoare folosind sistemul de votare prin procură al Camerei”.

Presa americană susține că sunt mai mulți democrați ai Camerei care au fost diagnosticați cu COVID-19 la începutul lunii ianuarie, după ce s-a adăpostit împreună cu membrii republicani ce au refuzat să poarte măști, în cursul atacului de la Capitoliu, din 6 ianuarie. Peste 436.000 de americani au murit de COVID-19 și aproape 26 de milioane au contractat virusul.

Sursa foto: Instagram

Stupoare în lumea medicală. A murit medicul care a creat primul test rapid pentru COVID-19