Un primar celebru se maschează și se apucă de cântat. O lume întreagă e curioasă acum

Un primar celebru se maschează și se apucă de cântat. O lume întreagă e curioasă acum
Masked Singer. Un show de televiziune care a prins în întreaga lumea. În România, dincolo de această emisiune, mai avem o dilemă: cine se ascund sub machiajul Carla*s Dream. Peste Ocean, lumea abia așteaptă să audă cum cântă primarul.

Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului va încerca, la 77 de ani, o nouă ipostază, aceea de cântăreț, anunță Insider. Potrivit site-ului Deadline, fostul procuror american va fi unul dintre concurenții viitorului sezon al emisiunii „The Masked Singer” (Cântărețul mascat) difuzat de Fox News. Păstrând formatul binecunoscut din România, concursul prezintă celebrități care își încearcă talentul muzical în timp ce poartă costume complicate care le ascund identitatea în fața spectatorilor și a unui juriu.

„The Masked Singer” începe pe 9 martie

Membrii juriului încearcă, pe baza unor indicii, să ghicească identitatea concurenților în timp ce audiența votează pentru interpretul favorit. Cel mai puțin popular concurent este eliminat la finalul fiecărui episod și abia atunci își poate da jos masca, dezvăluindu-și identitatea.

Noul sezon al emisiunii „The Masked Singer” va avea premiera pe 9 martie. Giuliani nu ar fi singurul om politic ce și-a încercat norocul pe scenă. Amintim că în 2020 Sarah Palin, fostul guvernator al statului Alaska și candidatul pentru vicepreședinția SUA din partea Partidului Republican în 2008, a fost dezvăluită ca fiind „Ursul” după ce a cântat melodia „Baby Got Back” a lui Six Mix-A-Lot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Masked Singer (@maskedsingerfox)

Giuliani a rămas fără mască săptămâna trecută în timpul filmării primului episod al viitorului sezon, arată surse din presa americană. Jurnaliștii de la Deadline scriu că doi dintre jurați au părăsit scena în semn de protest după ce Giuliani și-a dezvăluit identitatea.

Rudy Giuliani a fost concediat de Donald Trump

Giuliani a devenit un personaj cunoscut în întreaga lume,  nu doar în Statele Unite, pentru rolul său în combaterea crimei organizate în perioada când a fost procurorul general din Manhattan. Ulterior el a devenit primar al orașului New York. Pandemia l-a prins în calitatea de avocat personal al lui Donald Trump. Fostul președinte republican l-a concediat în urmă cu fix un an, după o serie de apariții publice tot mai bizare.

Între acestea, amintim faptul că el a apărut cu mâna în pantaloni în compania unei femei tinere în filmul Borat Subsequent Moviefilm al lui Sacha Baron Cohen. În plus, fostul primar al New York-ului este vizat de mai multe anchete penale legate de activitățile sale de lobby. Ba mai mult, o curte de apel din New York i-a suspendat licența de avocat în luna iunie 2021.

Recomandarile noastre