Ce a făcut Bianca Drăgușanu în timp ce Bodi povestea cum a încercat diva să se sinucidă. FOTO

Ce a făcut Bianca Drăgușanu în timp ce Bodi povestea cum a încercat diva să se sinucidă. FOTO
Bianca Drăgușanu a fost subiectul principal de discuție duminică seară, după ce fostul ei soț a decis să dea cărțile pe față. Alex Bodi a povestit despre corecțiile fizice pe care i le-a aplicat, dar și despre tentativele ei de suicid.

Bianca Drăgușanu a constituit un amplu subiect de discuție după ce fostul ei soț, afaceristul Alex Bodi, a decis să spună adevărul despre căsnicia lor în emisiunea lui Denise Rifai.

 

El a susținut că Bianca ar fi vrut să se omoare luând pastile, iar într-un alt episod s-a aruncat în fața unei mașini.

La întrebarea „De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?” Bodi a răspuns: „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Dar ca să dau într-o femeie … Trebuie să existe o sumedenie de provocări. Trebuie să fiu scos din sărite într-un anumit hal. Într-adevăr și ea sărea la bătaie. Înjura… Eu nu aveam cum… Eu menajam cât puteam. Dar când vrei să te compari cu un bărbat, ca de la egal la egal… Am avut doar două episoade de genul ăsta”, a explicat Bodi.

A vorbit și despre o declarație a fostei soacre, mama Biancăi.

„Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.

Referitor la ce spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a spus Alex Bodi.

O bătea pentru că îl înjura

„Nu acceptam niciodată înjurăturile. M-a înjurat de bunica mea, când a murit”, a declarat Alex Bodi în cadrul interviului.

Iată unde a fugit Bianca de „umilința” publică

Diva a ales, ca și în alte dăți când a fost vorba de un scandal legat de Alex Bodi, să părăsească țara duminică, ziua în care se difuza interviul la Kanal D. Atunci când fostul ei soț a fost ridicat de mascați și acuzat pentru proxenetism și trafic de droguri, Bianca a fugit în Dubai unde a petrecut o vacanță suficient de lungă cât să găsească apele mai liniștite la reîntoarcerea în țară.
Duminică seara, Bianca a fost filmată în avion, alături de două femei. Se pare că diva a zburat spre locuri mai liniștite și nu a urmărit în direct dezvăluirile lui Alex Bodi.