Unde l-a dus nevasta pe Ilie Năstase! Lumea și-a dat coate când i-a văzut

Unde l-a dus nevasta pe Ilie Năstase! Lumea și-a dat coate când i-a văzut
După un divorț anunțat m ai lunile trecute, cu surle și trâmbițe, se pare că fost glorie a tenisului mondial a schimbat macazul. Cât îl va ține, vom vedea cu toții. Momentan e preocupat de cele sfinte.

Și pentru că tot ce îl interesează e să facă pace și cu Dumnezeu, să vedeți unde l-a dus nevasta pe Ilie Năstase. Apariția marelui tenismen în acest context a fost mai ceva ca o apariție miraculoasă. Oamenii și-au dat coate când l-au văzut. Nu le-a venit să creadă. Plus că întâlnirea vine după ce soția acestuia a lipsit de la o emisiune importantă, unde fusese anunțată, mai zilele trecute. Ilie Năstase a explicat ce s-a întâmplat.  Soacra lui are mari probleme de sănătate.

Iar fiica ei a ținut să îi fie aproape în aceste momente. „Soția mea s-a dus la mama ei că nu se simte prea bine. O să ajung și eu acolo în curând. Nu e nicio problemă. E o femeie mai în vârstă, cam de seama mea. Și, sigur, la vârsta asta nu te simți bine mai des decât cei tineri”, a spus Ilie Năstase, conform Spynews, explicând lipsa Ioanei, din matinalul unde era invitată pe 22 august.

Unde l-a dus nevasta pe Ilie Năstase

După vizita la mamă, Ioana l-a luat pe sus pe soțul ei și l-a dus undeva unde acesta nu credea că va ajunge. Mai exact, cei doi au mers să se roage la mormântul lui Arsenie Boca. Mulți oameni care se aflau în același scop în celebrul loc de pelerinaj, au profitat de ocazie pentru a se poza cu îndrăgitul sportiv. Nimeni nu se aștepta să-l vadă acolo. Imaginile cu Ilie Năstase la mormântul sfântului au devenit virale.

Ioana Simion, cea de-a cincea soție a fostului tenismen, a reușit să-l cumințească. Iar acum și-a propus să îl apropie și de Dumnezeu. Ea s-a îmbrăcat într-o rochie colorată, lungă până în pământ și și-a pus pe cap o năframă neagră. Cuplul Nasty-Ioana a atras toate privirile, chiar dacă au încercat să își disimuleze prezența, ambii, cu ochelari de soare.

Sursa foto: Playsport.ro