Unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
De ce ar fi altfel  povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, altfel decât a au fost celelalte iubiri ale blondinei, adică cu năbădăi? s-au iubit, au bifat vacanțe au vorbit de nuntă, apoi s-au certat. Iar mai nou s-ar fi mutat împreună.

Par tot mai apropiați, așa că poate vă întrebați unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că au apărut noutăți în viața lor. Cel puțin asta dă de înțeles blondina care, recent, tocmai și-a mai ajustat un pic nasul.

Iar în perioada în care a stat acasă și a avut interzis să se antreneze, și-a cumpărat o bandă de alergare. Potrivit Spy News aceasta a fost instalată chiar la Gabi Bădălău acasă. În apartamentul din imobilul de lux unde, cam în preajma Zilei Îndrăgostiților, bărbatul conducea două „vecine” după cum a declarat. Și unde a mai apărut, imediat după el, și un prieten, de asemenea în companie feminină.

Unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

După ce l-a mijlocul lunii februarie cei doi și-au cam spus „pa”, acum au reconsiderat avantajele traiului comun. Dar Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare că s-au mutat acum împreună, arată sursa citată, care menționează imagini distribuite de blondină, zilele trecute, la Insta Story. Vedeta s-ar fi  acomodat rapid în noua locuință și a început să facă amenajări. Bianca a postat mai multe imagini din casa milionarului pe contul de socializare, mai arată aceeași sursă.

Dat fiind că sălile de sport sunt încă închise, Bianca a adus în casa lui Gabi Bădălău  banda de alergat, pe care și-a achiziționat-o recent. A și postat-o într-un InstaStory, urmată de o imagine cu ea într-o cadă plină cu spumă. Iar după un asemenea răsfăț, Bianca a fost așteptată de fiul de milionar cu o cină romantică.

Cum se ceartă Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

După ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au devenit un cuplu, între vedetă și fosta soție a milionarului a început un adevărat război al declarațiilor. acestea s-au consumat la televiziuni, dar și pe rețelele sociale.

„Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat”, i-a transmis Claudia. „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită. (…) Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, i-a dat Bianca Drăgușanu replica.

Sursa foto: Instagram

Cum merge fiica lui Gigi Becali la cumpărături. A fost surprinsă în fapt