Ducesa de Sussex își așteaptă fiica la începutul verii, spun surse regale, iar bebelușul va fi primul regal care s-a născut în SUA. Nașterea fetiței – care va deveni prințesă atunci când bunicul ei prințul Charles va urca pe tron ​​- nu ar putea fi mai diferită de cea a fratelui ei. Surse regale au clarificat și unde naște Meghan, acum că locuiește în Montecito alături de Harry. 

S-a discutat inclusiv despre cum va fi anunțată nașterea copilului, acum că Harry și Meghan nu mai depind de protocolul regal.

„Nu este clar, acum că Meghan și Harry sunt cetățeni privați dacă vor anunța nașterea sau cum va arăta asta. De data aceasta, nu trebuie să adere la protocolul regal “, a declarat o sursă apropiată. 

Meghan Markle naște acasă, în Montecito

De data aceasta,  Meghan Markle planifică o naștere la domiciliu pentru al doilea copil al ei cu prințul Harry pe întinsa lor proprietate Montecito. În timp ce era însărcinată cu fiul ei Archie, Markle a visat inițial să aibă o naștere acasă la Frogmore Cottage, casa din Marea Britanie în care a locuit cu Harry. Își dorea de asemenea o echipă de moașe la dispoziție. 

Dar când Archie s-a născut cu o săptămână mai târziu, ducesa a fost dusă la spitalul privat Portland din Londra, unde a născut în primele ore ale zilei de 6 mai 2019, cu Harry alături. „Planul lui Meghan era să aibă o naștere acasă cu Archie, dar știi ce spun ei despre planurile cele mai bine stabilite”, a spus o sursă. „În cele din urmă, medicii ei au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce îi interesa era să-l nască în siguranță pe Archie.

Dacă este necesar, cuplul este aproape de Spitalul Cottage din Santa Barbara, California. Acesta este votat unul dintre cele mai bune spitale din America. Potrivit celor cunoscuți, Markle intenționează să ia concediu de maternitate.

Foto: Facebook

Cine e bărbatul care o întinerește pe Gwen Stefani. Nu a arătat niciodată mai bine ca acum, la 51 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp