Unde poate fi văzut Gheorghe Turda în fiecare zi. Artistul are un obicei rar pentru o vedetă

Unde poate fi văzut Gheorghe Turda în fiecare zi. Artistul are un obicei rar pentru o vedetă
Chiar dacă nu are nici un fel de probleme cu banii, cântărețul Gheorghe Turda e un om obișnuit, care nu epatează cu nimic.

E unul dintre cei mai mari artiști ai României, dar niciodată nu s-a bătut cu pumnul în piept că e vedetă. E imposibil să nu-l fi întâlnit măcar odată.

Unde poate fi văzut Gheorghe Turda în fiecare zi. Ce obicei are artistul

Are în garaj o mașină superbă de 50.000 de euro, însă s-a obișnuit să circule cu transportul în comun. Și asta pentru că se consideră o persoană normală, care nu a fost niciodată cu nasul pe sus. În plus, pentru că e pensionar, are și gratuitate, încă un motiv să se plimbe cât are chef. Când pleacă în turnee însă, artistul se urcă la volanul mașinii sale elegante și conduce cu o reală plăcere.

Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală

”Da, merg des cu SATB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime. Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală.

Am, da, merg la niște spectacole și la Timișoara, am și un eveniment în familie, la Arad, la o nuntă. Pe SATB am abonament gratuit, căci sunt pensionar. Pe metrou, nu am, plătesc călătoria”, a declarat el pentru Ego.

„La drum lung conduc doar eu”

Gheorghe Turda conduce de ani mulți, dar și acum, la vârsta de 74 de ani, are grijă ca la drum lung să conducă doar el. ”Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer.

Recent, m-am întors de la Roma, unde am susținut un recital pentru comunitatea românilor, au fost prezenți 3.000 de spectatori. A fost un eveniment organizat de Ministerul de Externe și de Ambasada Română, a fost acolo și consulul României, a fost un mare succes”, a mai spus artistul.