Unul dintre nebunii trupei Jackass, cel care sfida moartea, a dispărut subit

Unul dintre nebunii trupei Jackass, cel care sfida moartea, a dispărut subit
Membrul Jackass Stevie Lee, cunoscut sub numele de scenă Puppet The Psycho Dwarf, a murit la vârsta de 54 de ani. Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Stevie a fost în Jackass 3D, precum și propriul său reality show, Half Pint Brawlers.

Jackass este un show care inițial a fost difuzat pe postul MTV din 2000 până în 2002, în care actorii efectuau diverse scene periculoase, brutale, și o întreagă serie de cascadorii și farse.

Show-ul Jackass, cu cele mai nebune cascadorii și farse

Emisiunea a stârnit numeroase controverse în întreaga lume, fiind văzut ca un show indecent care încuraja un comportament periculos. Anumite imagini au fost interzise sau oprite de la a fi lansate.

Conceptul de Jackass datează din 1998, când Johnny Knoxville s-a gândit la ideea de a testa diferite dispozitive de auto-apărare pe el însuși ca bază pentru un articol. El a prezentat ideea la câteva reviste  până la întâlnirea cu Jeff Tremaine de la Big Brother. Tremaine l-a angajat ca jurnalist și l-a convins pe Johnny să înregistreze această idee și alte cascadorii. Filmul, care l-a prezentat pe Knoxville electrocutându-se, folosind cspray lacrimogen și fiind împușcat în timp ce purta o vestă antiglonț, a apărut în cel de-al doilea film Big Brother.

Puppet The Psycho Dwarf

Puppet The Psycho Dwarf și-a înființat și a condus propria companie de lupte și s-a lăudat cu roluri în American Horror Story, Baby Fever the Movie și Oz the Great and Powerful.

„Cu mare tristețe aflăm despre trecerea în neființă a lui Stevie Lee, mai cunoscut sub numele de „Păpușa Steve, Psihicul pitic” în primele zile ale TNA. Trimitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale”, au transmis cei de la Impact Wrestling, cunoscut anterior sub numele de TNA,.

Fanii strâng bani pentru înmormântare

Fanii și-au revărsat durerea pe rețelele de socializare și pe pagina de finanțare.

Înmormântarea vedetei din Jackass, Stevie Lee, va fi plătită prin crowdfunding după ce a fost creată o pagină GoFundMe, în numele familiei sale pentru a acoperi costurile înmormântării. Familia a spus că Stevie a murit „în mod neașteptat”.

„Păpușa Steve, Psihicul pitic” Lee Richardson a murit în mod neașteptat miercuri, 9 septembrie 2020, acasă, dimineața. A fost iubit de mulți și are mulți prieteni care erau ca o familie, fani care l-au adorat”, este descris temerarul pe pagina pentru strângerea de fonduri. Inițiatorii colectei au stabilit o țintă de 5000 de dolari (3896 de lire sterline).

Organizatorul, numit Jacob Colyer, a adăugat: „Păpușa a pus zâmbete pe fețele multora în întreaga lume cu atitudinea și stilul său de viață hardcore. El este o legendă în arta Luptei Midget. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i da un ultim apel. Vă rugăm să donați ce puteți, împărtășiți amintirile sale cu toată lumea și împărtășiți această strângere de fonduri pentru a oferi piticului cel mai bun loc de odihnă posibil. Toate încasările vor fi acordate lui Jim Richardson pentru a se ocupa de costurile și serviciile înmormântării. Vă mulțumesc tuturor și, Marionetă, te iubim frate!”.

Măruță, exasperat de copii. A vrut să-i lase în câmp

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp