V-ați curățat ghetuțele? Vine Moș Nicolae! Cu ce cadouri vă impresionați familia și prietenii

V-ați curățat ghetuțele? Vine Moș Nicolae! Cu ce cadouri vă impresionați familia și prietenii
Ne mai desparte puțin timp până când Moș Nicolae ne va pune în ghetuțe cadourile mult dorite. Iată câteva idei care vă pot fi de folos.

Nu v-ați decis încă ce cadouri ar fi cele mai potrivite pentru Moș Nicolae? Aceste idei sigur vă vor fi de ajutor.

V-ați curățat ghetuțele? Vine Moș Nicolae! Cu ce cadouri vă impresionați familia și prietenii

În fiecare an, noaptea de 5 spre 6 decembrie este așteptată cu sufletul la gură deopotrivă de cei mici și de cei mari. Dacă nu v-ați hotărât însă cu privire la darurile pe care le veți face, aveți la îndemână câteva sugestii. Și nu e vorba de cadouri scumpe, ci de lucruri accesibile tuturor buzunarelor.

Mașinuțe și păpuși pentru copii

Dacă pe vremuri Moș Nicolae aducea mai mult fructe și dulciuri, vremurile s-au schimbat, iar cei mici vor fi extrem de bucuroși care vor găsi în ghetuțe, pe lângă acestea, mașinuțe, păpuși sau jucării de pluș. De asemenea, cel mic va arăta extraordinar dacă va fi îmbrăcat cu un tricou personalizat cu unul dintre personajele sale preferate. Dar nu doar tricourile se pot personaliza, ci și cănile.

Un animal de companie ar fi cel mai frumos dar

Dacă vă permiteți, puteți să îi faceți micuțului o bucurie și mai mare. Iar reacția când va primi o pisicuță sau un cățeluș de la Moș Nicola va fi cu adevărat de neuitat. În plus, îl veți responsabiliza pe copil și va avea și un prieten de nădejde. Dacă aveți copii mai mari, un laptop sau un telefon mobil îl va aduce în culmea fericirii, dacă va veni din partea lui Moș Nicolae.

Mănuși sau fulare pentru doamne

Gadgeturile sunt și preferatele domnilor. Dacă știți că-și dorește ceva special, puneți-i acum în ghetuțe. Cu siguranță, va aprecia extrem de mult gestul. În ceea ce le privește pe doamne, un obiect de îmbrăcăminte poate fi soluția potrivită ca și dar de la Moș Nicolae. Nu ar strica nici o pereche de mănuși sau un fular colorat, mai ales că vremea de afară o cere.

Sursă foto: adevarul