Vă spunem cum se va numi emisiunea pe care o va face Dan Negru la Kanal D. Va sparge audiențele!

Vă spunem cum se va numi emisiunea pe care o va face Dan Negru la Kanal D. Va sparge audiențele!
Plecarea lui Dan Negru de la trustul Intact reprezintă transferul anului în televiziune. Acum spune ce se va întâmpla în continuare.

Dan Negru s-a declarat uimit ca urmare a reacției presei din România în legătură cu transferului său la Kanal D. Vedeta de televiziune a plecat la un alt post după ce două decenii, a fost „omul” trustului Intact.

Cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D.

Dan Negru pregătește emisiunea „Legendele” cu care va sparge audiențele

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune.

Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a transmis Dan Negru, ieri, într-un comunicat.

Dan Negru va realiza la Kanal D emisiunea „Legendele”, pe care o începuse la Antena 1, dar care nu-și găsise un loc important și stabil în grila de programe. Deja a anunțat că vineri, va filma cu Horia Moculescu pentru „Legendele cu Dan Negru”.

Dan Negru: „M-am pipăit să văd dacă nu am murit”

Într-o postare pe contul său de socializare, binecunoscutul prezentator s-a arătat surprins de reacția colegilor de breaslă din România în legătură cu transferul său.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic !!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții.

De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televiziunii asta e normalitatea. Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut multi oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau…Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu…”, a scris Dan Negru pe Facebook.