Vacanța prințului William cu Kate trebuia să rămână secretă, dar nu au reușit să se ascundă. O poză i-a dat de gol

Vacanța prințului William cu Kate trebuia să rămână secretă, dar nu au reușit să se ascundă. O poză i-a dat de gol
Vara aceasta tinerii membri ai familiei regale britanice și-au dorit mai multă intimitate și o vacanță în care să nu îi streseze nimeni. Vacanța lor secretă, departe de casă, a reușit până într-un anume punct. În final s-a dovedit că prințul William și Kate Middleton nu știu să se ascundă bine.

Odată cu sosirea lunii august, nu ne putem gândi decât la vacanțe. Și nu suntem singurii. Dacă o mulțime de VIP-uri americane au ales Italia ca destinație pentru vara anului 2022, de la familia Beckham la noua familie Ben Affleck – Jennifer Lopez, până la Leonardo Di Caprio sau George Clooney, destinația aleasă de familia regală britanică a rămas secretă. The Express a dezvăluit acum unde și-au petrecut prințul William și Kate Middleton vacanța de câteva săptămâni, evident împreună cu cei trei copii regali: George, 9 ani, Charlotte, 7 ani, și Louis, 4 ani.

Marea sau munții? Se pare că familia Cambridge nu a avut nicio îndoială atunci când a fost vorba de rezolvarea îndoielii care îi cuprinde pe călători atunci când aleg o destinație. Potrivit unui ziar britanic, familia regală a ales plajele lungi și albe și apa cristalină. Primul indiciu a venit în urmă cu o săptămână, când pe profilul de Instagram al ducilor a apărut o fotografie tradițională de ziua de naștere fericită a prințului George. Copilul a apărut zâmbind, mergând pe nisip.

Confirmarea a fost dată curând când jurnalista și experta regală, Emily Prescott, a afirmat că George, Charlotte, Louis și părinții lor s-au îndreptat spre Tresco, o mică insulă din arhipelagul Scilly, la mijlocul lunii iulie. Alegerea nu a fost întâmplătoare, deoarece locația este deținută de Prințul Charles și este închiriată în prezent de Robert și Lucy Dorrien-Smith, care administrează Tresco Estate, dezvăluie Elle.com.

Familia regală s-a izolat la mare pe o insulă fabuloasă

Micuța insulă face parte din Ducatul de Cornwall și oferă o intimitate (aproape) absolută celor care se cazează acolo. Familia Cambridge a călătorit acolo cu elicopterul și, odată ajunși, și-au luat adio de la mijloacele de transport, deoarece insula este complet pietonală, dar este atât de mică încât poate fi parcursă cu ușurință cu bicicleta.

Potrivit Express, William și Kate s-au cazat la Dolphin House, o construcție confortabilă din granit, înconjurată de o frumoasă grădină cu ziduri. În cele din urmă, alături de familia regală a fost și un invitat special: Orla, inseparabilul cocker spaniel al familiei, care s-a bucurat de peisajul uluitor între îmbrățișările cu prinții și o alergare pe plajă.

Insulele Scilly formează un arhipelag organizat din punct de vedere administrativ ca o Autoritate Unitară în regiunea South West England. Este situat în vestul peninsulei Cornwall la 45 km de extrema vestică a Marii Britanii. Principala localitate de pe insule este Hugh Town situată pe insula St Mary’s. Populația e redusă: mai puțin de 150 de locuitori pe kilometrul pătrat.

Parteneri