Foarte de curând, subiectul relației dintre Connect-R și Misha a apărut iar în presa mondenă. S-au împăcat cei doi după atâtea vacanțe petrecute împreună de dragul fetiței lor Maya? Fanii mereu întrebau, mereu le scriau pe paginile de socializare că sunt un cuplu perfect, că ar trebui să-și mai dea o șansă, că ar fi o familie fericită cu fetița lor și că dacă tot au rămas prieteni, ar putea face pasul înainte și să reprindă dragostea ce i-a unit.

Discuțiile cu fanii au explodat atunci când aceștia au observat, într-o fotografie postată de Connect-R din casa lui, că pe rafturile bibliotecii există poze cu el și Misha, una chiar de la nunta lor. Și din nou au apărut întrebările și comentariile.

Fotocolaj: desprevedete.ro

Mulți dintre internauți au fost de părere că artiștii au decis să își mai dea o șansă și că s-au împăcat, ba chiar e posibil ca să locuiască împreună. Căci, dacă Connect-R ar avea o altă relație nu ar afișa prin casă fotografii cu fosta nevastă. Este posibil să se fi împăcat, dar să țină acest lucru secret? – a fost întrebarea care a tot persistat în comentariile fanilor.

Emisiunea „Cu capu-n zori” l-a dat de gol pe Connect-R

Săptămâna trecută, miercuri, între orele 7.30 și 8.00, cântărețul a fost sunat de Fere și Liza, noii prezentatori de la noul matinal de la TVR 1, „Cu capu-n zori” și au intrat în dialog prin Zoom. Vroiau să afle de la Connect-R la ce mai lucrează, ce melodie mai lansează, cum merge treaba în industria muzicală pe timp de pandemie.

La un moment dat, în cadru a intrat și Maya, fetița lui de 6 ani. Era cam morocănoasă. Tatăl a explicat că e supărată din cauza pisicuței lor, Moși, care s-a pierdut și căutările lor n-au avut rezultatul dorit. Connect-R a făcut din nou apel, așa cum a făcut și pe rețelele de socializare, către bucureștenii din zona lui de locuit.

”Moși nu mai știe să se întoarcă acasă. E prin zona Ozana! Cine îl găsește primește o recompensă! Vă mulțumim și eu, și Misha și mai ales Maya”, a spus Connect-R.

S-a auzit și vocea Mishei spunând ceva, iar artistul le-a spus Lizei și lui Fere rapid: „E și Misha aici, vă salută și ea”.

  Foto Instagram: Anul trecut, în Grecia, o familie fericită

Așadar, nu mai există niciun dubiu că Misha și Connect-R, împreună cu fetița lor, locuiesc în aceeași casă din zona Ozana, că peste noapte au fost împreună, dacă la acea oră matinală o pregăteau pe Maya de cursurile online de la clasa 0. Că au iubiri în afara căminului familial e cam greu de crezut în continuare. Iar împăcarea lor chiar îi face fericiți pe fani deoarece e un cuplu de artiști foarte iubit.

Vedete celebre au făcut bani scriind pentru copii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri