Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Bun prieten cu afaceristul, celebrul Al Bano i-a făcut o surpriză inedită

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Bun prieten cu afaceristul, celebrul Al Bano i-a făcut o surpriză inedită
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost extrem de bucuroși când au primit invitația celebrului cântăreț Al Bano, care îi este bun prieten fostului patron de la Dinamo, să participe la cea de-a 73-a ediție a festivalului Sanremo, care are loc între 7-11 februarie.

Îmbrăcați la patru ace, Valentina Pelinel și Borcea au filmat o parte din prestația lui Al Bano, pe care au urcat-o pe contul de socializare, spre marea bucurie a fanilor. Dacă fostul fotomodel a ales o rochie lungă, albastră, care-i venea ca turnată, soțul a optat pentru un costum bleumarin, la care a accesorizat o cămașă și o cravată albă.

„Il grande capo de la Dinamo”

Anul trecut Al Bano alături de soția sa, Romina, au susținut un concert inedit la Sala Palatului. Artistul l-a invitat atunci pe scenă pe Borcea, dar și pe președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer. Fostul șef de la Dinamo a fost impresionat, dar și onorat, când marele Al Bano l-a prezentat drept „Il grande capo de la Dinamo”. Se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor rămâne în Italia până la sfârșitul zilelor de festival.

Ediția Sanremo din acest an e prezentată de Giani Morandi și Amadeus

Amadeus și Gianni Morandi prezintă cea de-a 73-a ediție a Festivalului cântecului italian de la Teatrul Ariston din Sanremo. În cea de-a treia seară, toți cântăreții vor urca pe scenă cu piesele lor, în timp ce a patra seară este dedicată, ca de obicei, duetelor și cover-urilor cu invitați italieni și internaționali. Finala va avea loc pe 11 februarie, când va fi desemnat și marele câștigător Sanremo.

Volodimir Zelensky va trimite un mesaj

La Sanremo sunt invitate vedete italiene și internaționale, de la Maneskin la Black Eyed Peas, Mahmood și Blanco, Massimo Ranieri, dar și numeroși actori. Așteptați să participe la finala de sâmbătă sunt Gino Paoli și Depeche Mode. Se pare că președintele Volodimir Zelensky nu va trimite un mesaj video, dar Amadeus urmează să citească un discurs transmis de președintele ucrainean.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre