Cine credeți că lipsea din scandalul despărțirii dintre Pique și Shakira?! Cristi Borcea! Iată cum a ajuns potentul om de afaceri în miezul problemei

Cine credeți că lipsea din scandalul despărțirii dintre Pique și Shakira?! Cristi Borcea! Iată cum a ajuns potentul om de afaceri în miezul problemei
Scandalul despărțirii dintre Pique și Shakira e internațional. Toată lumea e interesată, toți vor să știe ultimele detalii. Cristi Borcea a ajuns fix în miezul problemei.

Așa cum știți, Shakira s-a despărțit de Pique, după mulți ani de relație, mai exact 12, când a înțeles că acesta s-a îndrăgostit de alta mai tânără decât ea. Apoi a aflat că relația celor doi era veche, iar amanta  Clara Chia venea deseori la ea în casă, îi mânca din frigider.

Pique și amanta Clara
Pique și amanta Clara au o relație oficială acum.

A lansat melodii de răzbunare, în care îi bate obrazul fotbalistului că a dau un Rolex pe un Casio. Și a postat o mascotă vrăjitoare pe balconul casei, ca să o vadă mama-soacră.

În final, Gerard Pique și Shakira s-au despărțit oficial în vara anului trecut și au evitat un proces în care trebuiau să-și împartă averea de 700 de milioane de euro și să stabilească programul de vizitare al celor doi copii pe care îi au împreună. Până la urmă s-au înțeles cu ajutorul unor case de avocatură. Pique e liber să își afișeze pe rețelele sociale relația cu Clara Chia Mati, o tânără de 23 de ani care lucrează la firma lui.

Cristi Borcea se bagă de-a dreptul în scandalul despărțirii dintre Shakira și Pique

Pe de altă parte, dacă e să nominalizăm pe cineva care știe cel mai bine cum se gestionează astfel de povești, acela e clar Cristi Borcea. Are nouă copii cu patru femei, se află la a treia căsnicie și, vorba multora, nu se știe niciodată ce va urma. Aventurile lui sunt notorii, inclusiv din perioada în care a fost în închisoare. Fostul acționar dinamovist a fost chestionat și de scandalul dintre Gerard Pique și Shakira. Cum ar veni, s-a cerut părerea cuiva care se poate pronunța în deplină cunoștință de cauză.

Când a fost întrebat despre scandalul în care sunt implicați Gerard Pique și Shakira, Cristi Borcea a dat dovadă de bărbăție și a avut o reacție fermă. „Întotdeauna de partea bărbaților!”, a răspuns omul de afaceri.

Recomandarile noastre