Imagini de infarct. Cristi Borcea rujat și creionat la ochi?! Se pare că intervențiile estetice nu mai sunt de ajuns pentru milionar

Imagini de infarct. Cristi Borcea rujat și creionat la ochi?! Se pare că intervențiile estetice nu mai sunt de ajuns pentru milionar
Cristi Borcea surprinde din nou. Căsnicia cu Valentina Pelinel l-a schimbat total, ajungând azi... de nerecunoscut! Ultimele imagini cu milionarul au lăsat fanii cu gura căscată. Fostul acționar de la Dinamo pare a fi machiat. Discret, în nuanțe dulci, la fel ca și soția lui.

Valentina Pelinel l-a adus pe Cristi Borcea pe calea metrosexualilor, se pare! După ce milionarul a apelat la mai multe proceduri de ordin estetic, precum injecții cu acid hialuronic, botox și altele, acum se pare că a recurs și la machiaj.

Cel puțin aceasta este părerea majorității fanilor care au admirat ultimele instantanee cu celebrul cuplu.

Make-up-ul pentru bărbați, o industrie în creștere

Înainte de toate, imaginile cu Cristi Borcea „îmbujorat”, cu ochii mai conturați ca niciodată și cu buze pline, nu par a fi rezultate din filtrele uitate de doamne pe instagram. Totul pare foarte natural și nu ar fi o surpriză atât de mare, din moment ce industria machiajului pentru bărbați e în creștere.

Reacțiile fanilor, tăioase!

În zilele noastre, domnii au la dispoziție în magazinele de profil o gamă largă de fonduri de ten, blush-uri, rimeluri și alte produse care îi înfrumusețează. Sau, de ce nu, poate le-a folosit chiar pe ale soției sale.

Valentina Pelinel a declarat în urmă cu puțin timp că ea și Borcea împart totul, inclusiv cremele de corp și față și urmează un adevărat proces complex de îngrijire.

Mai mult, așa cum v-a arătat Rețete și Vedete, cei doi se iubesc ca niște copii, adesea alegând să iasă în public îmbrăcați la fel, ca niște gemeni.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt îmbrăcați în exact aceleași haine. Poartă amândoi bocanci negri, blugi de aceeași culoare foarte strânși pe picior, bluze negre și geci de piele, modelul biker, de asemenea de culoare neagră.

Valentina Pelinel dezvăluie că Borcea îi consumă cremele de față

În vară, Valentina Pelinel a povestit că folosesc aceleași produse de îngrijit și în cazul în care rămâne fără vreo cremă știe cine e vinovatul. „Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe.

Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul. De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina.

Cristi Borcea, obsedat să arate tânăr: își face botox și merge la salon

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a recunoscut, lunile trecute, că este un împătimit al tratamentelor de îngrijire. Fostul acționar al clubului Dinamo a mărturisit că și-a pus botox pentru prima dată la 35 de ani.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut.

Cristi Borcea înainte de „ajustări”

Sursa foto: Instagram