David și Victoria Beckham și-au exasperat vecinii. Își fac lac pe domeniu

David și Victoria Beckham și-au exasperat vecinii. Își fac lac pe domeniu
David și Victoria Beckham dezvăluie planuri pentru un depozit la ferma lor Cotswolds, înscrisă în clasa a II-a de monumente, în valoare de 6 milioane de lire sterline. Asta în ciuda luptelor cu vecinii pentru construirea unui lac, a unei crame și a unei case de pază pe domeniu. Conflictele între celebra familie și vecini sunt veche.

Vecinii protestează, David și Victoria Beckham își continuă planurile la conacul de 6 milioane de lire. Cele două vedete și copiii lor mai mici locuiesc într-un conac în Cotswolds. David și Victoria Beckham și-au dezvăluit ultimele planuri de a-și dezvolta casa. Vor să construiască un spațiu pentru flota lor de tractoare și mașini de tuns iarba.

Ei au nevoie și de spațiu pentru o gamă largă de instrumente care să-i ajute să ajungă spre peluzele lor întinse, terenurile de tenis, casa din copac. În plus, plănuiesc să facă și un lac imens. Pentru care au obținut permisiunea de construire. Legenda fotbalului, în vârstă de 46 de ani, și fosta Spice Girl, în vârstă de 47 de ani, au prezentat planurile Consiliului de district West Oxfordshire la începutul acestei luni.

Proiectul de design spune: „Magazia de mașini de grădină propusă trebuie utilizat numai în asociere cu casa principală de locuit. Va servi drept spațiu de depozitare de mașini pentru tractoare, mașini de tuns iarba și alte mașini necesare pentru administrarea grădinii și a terenurilor, inclusiv câmpurile adiacente pe care proprietarii le-au închiriat de la proprietatea Great Tew”.

Cuplul de vedete, care a petrecut cea mai mare parte a lockdown-ului în Marea Britanie, planifică, de asemenea, o alee elegantă către magazie, care va fi acoperită cu șindrilă Cotswolds. Anexa în suprafata de 55,8 metri pătrați va fi de un design tradițional și protejată de vecini, cu gard viu. Clădirea va avea, de asemenea, un birou, dacă soțul David trebuie să lucreze la noul său club de fotbal american Inter Miami sau dacă Victoria trebuie să-și aloce timpul mărcii ei de modă de milioane de lire sterline.

Vecinii protestează, David și Victoria Beckham își continuă planurile

În timp ce vecinii protestează, cuplul susține că designul magaziei se va potrivi cu frumoasa priveliște de țară. „Magazia de mașini de grădină propusă va fi finalizată folosind aceleași materiale de înaltă calitate ca și în alte locuri de pe amplasament.  Cu plăci meteorologice orizontale îndoite, cu pereți, un acoperiș simplu cu gresie de argilă, uși din lemn și ferestre din metal în stil Crittall. Stâlpul de lemn și rama grinzii vor fi susținute pe pietre standdle în piatră de fier locală”, se mai arată în documentația depusă.

În plus, cuplul superstar spune că vor instala căsuțe pentru lilieci. Și spații pentru ca păsările să și poată instala cuiburi în acoperiș. În ciuda faptului că i-a înfuriat pe vecini cu câteva planuri uriașe de dezvoltare a fermei, nimeni nu s-a opus până acum ultimului lor proiect.

Beckham-ii își construiesc un lac cu insulă

Recent, ei au stârnit controverse, obținând unda verde pentru a extinde un lac uriaș în formă de rinichi. Au obținut, de asemenea, permisiunea pentru o cramă masivă de vin. Aceasta ar putea adăposti mai mult de 7.000 de sticle.

Cuplul a primit permisiunea de a crea luciul de apă de 2.976 de metri pătrați în august. Asta, în ciuda obiecțiilor din partea locuitorilor furioși. Și a supărat din nou localnicii atunci când au cerut să crească dimensiunea cu 40%. Cei doi vor și să construiască o insulă în mijloc. Se pare că, totuși, pot termina construcția. Ofițerul adjunct pentru biodiversitate din West Oxfordshire District Council a aprobat ultimele planuri. Familia nu va avea voie să folosească bărci cu motor, relatează The Sun.

Ce le reproșează vecinii soților Beckham

Vecina Sue Jones, care a locuit în zonă pentru cea mai mare parte a vieții sale, a scris o scrisoare furioasă către consiliu. „Trebuie să obiectez în termenii cei mai puternici la această nouă propunere. Am fost un oponent al planului inițial și preocupările mele au fost ignorate. Cred că planul lor de a mări lacul ar putea crește considerabil șansele de inundații în zonă”, a reclamat Jones.

Și alți vecini s-au opus propunerilor originale pentru lac. Michael Douglas a acuzat cuplul pentru „încercarea de a aduce suburbiile la țară”. El a adăugat: „Dacă ar fi dorit tot ceea ce au solicitat, de ce să nu găsească o moșie suficient de mare pentru a găzdui toate acestea”. Alți locuitori au numit dezvoltarea imobiliară a Beckham-ilor „urâtă”, „monstruoasă” și „nepotrivită” cu zona elegantă.

Cu toate acestea, propunerile lui Beckham spuneau că iazul va recrea o scenă clasică de luncă engleză. În declarația de proiectare a explicat că lacul va fi înconjurat de zeci de diferite tipuri plante. Va avea iarbă, flori sălbatice, arbuști, tufișuri și copaci.

Beckhams și copiii lor Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper au petrecut majoritatea lockdown-ului în refugiul lor din Cotswolds, aproape de Chipping Norton, unde locuiesc David Cameron și Jeremy Clarkson. Fostul prim-ministru a instalat o „colibă de cioban” de lux unde s-a retras pentru a-și scrie memoriile. Superstarurile sunt vecini cu moderna ferma Soho – unde Meghan Markle și-a petrecut weekendul înainte de a se căsători cu prințul Harry, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Pe vremuri regină, acum la cratiță. Ce s-a ales de Simona Senzual

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre