Vedeta care a zis că s-a lăsat de alcool a păcătuit iar

Vedeta care a zis că s-a lăsat de alcool a păcătuit iar
În noiembrie, fosta vedetă Disney a recunoscut că lupta cu dependenta de alcool și că-și dorește sa renunțe. Până în acel moment, vedeta a avut momente în care a renunțat la alcool, dar apoi, din varii motive, s-a reapucat. O bună perioadă a reușit sa stea departe de băutură dar se pare că anturajul e cel care o împinge în directia diametral opusă.

Vedeta care a zis că s-a lăsat de alcool a păcătuit iar. Miley Cyrus, care se lăuda că nu a mai consumat alcool de jumătate de an, a fost fotografiata în timp ce consuma shot-uri de băutură alături de un tip misterios, la câteva luni după ce a anunțat că nu mai pune gura pe alcool. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a fost surprinsă sâmbătă seara în timp ce stătea cu un grup de prieteni într-o zonă de luat masa în aer liber, la The Village Pub din Palm Springs.

Miley, cu dispoziție bună pe tot parcursul nopții, s-a împrietenit cu un grup de de la o masă din apropiere, pe care îi „privise toată noaptea”, potrivit martorilor oculari din bar. Apoi s-au înveselit cu shot-uri de alcool.

Miley a lansat al șaptelea album de studio, Plastic Hearts, în noiembrie. Singurul ei hit, Midnight Sky, ar fi fost inspirat de despărțirea de fostul soț Liam Hemsworth, în 2019.

Vedeta care a zis că s-a lăsat de alcool a păcătuit iar

Anul trecut, Miley Cyrus a dezvăluit că decizia de a renunța la consumul de alcool s-a datorat inițial operației corzilor vocale. Iar apoi a decis să se angajeze într-un stil de viață mai sănătos. „La început, a fost vorba doar despre această intervenție chirurgicală vocală. (…) Dar mă gândisem mult la mama mea. Mama mea a fost adoptată și am moștenit unele dintre sentimentele pe care le-a avut, sentimente de abandon și dorința de a demonstra că ești dorit și valoros”, a spus ea pentru Variety.

„Părinții tatălui meu au divorțat când avea 3 ani, așa că nici tatăl meu nu a avut o copilărie ușoară. Retoric se poate pune întrebarea: De ce sunt așa cum sunt? Înțelegând trecutul, înțelegem prezentul și viitorul mult mai clar”, a mai continuat artista.

Într-un alt interviu, Miley Cyrus a explicat că nu vrea să vorbească public despre episoadele legate de alcool, dar știe că se simte cel mai bine atunci când nu bea.

„Pentru mine, a fost o bătaie de cap, pentru că nu sunt o persoană moderată”, a explicat ea. „Cred că toată lumea trebuie să facă ceea ce este mai bine pentru ea. Nu am o problemă cu băutul. Am o problemă cu deciziile pe care le iau odată ce ajung în acea stare (n.r. – de ebrietate). Sunt foarte disciplinată. Da, foarte disciplinată, dar când ma apucă, ma apucă”, a mai dezvăluit artista, conform Daily Mail.

Sursa foto: Pixabay, Facebook, Daily Mail

O vedetă a medicinii americane este român. Pentru ce vrea să se întoarcă în țară