Vedetă de televiziune, victima unui incendiu din garaj. I-a fost arsă fața

Vedetă de televiziune, victima unui incendiu din garaj. I-a fost arsă fața
Starul de televiziune Jay Leno a ajuns la spital după ce a suferit „arsuri grave”, în urma unui incendiu cu benzină, a confirmat fosta gazdă „The Tonight Show” pentru revista Variety.

Jay Leno a fost spitalizat duminică, 13 noiembrie, după ce un incendiu a izbucnit în garajul său din Los Angeles. Potrivit presei internaționale, se pare că una dintre mașinile sale a izbucnit în flăcări care i-au ars vedetei de televiziune fața. Leno a fost internat de urgență la Grossman Burn Center pentru a fi tratat. Celebrul comediant era așteptat să participe duminică la o conferință financiară în Las Vegas, însă el nu a mai putut veni.

Jay Leno a trebuit să-și anuleze apariția din cauza acestei „urgențe medicale grave”. Arsurile faciale ale lui Leno nu au fost dezvăluite la momentul respectiv. De la spital, acesta a dat declarații presei. „Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă repun pe picioare”, a transmis vedeta.

Jay Leno, ars pe față într-un incendiu din garaj

În ultimii ani, Jay Leno a fost destul de prezent în cabinete medicale sau spitale. El a avut probleme legate de s colesterolul său ridicat, lucruri cunoscute de altfel. Vestea unei „urgențe medicale serioase” i-a determinat pe mulți fani să creadă că Leno avea o problemă de sănătate legată tot de colesterolul său. Într-un videoclip postat în 2019, Leno și-a încurajat urmăritorii să își facă controale de rutină regulate pentru colesterol.

Amintim că Jay Leno i-a succedat lui Johnny Carson în calitate de gazdă a emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, pe care a mai găzduit-o inițial din 1992 până în 2009. Leno însă a părăsit conceptul pentru a-și începe propriul său talk show NBC, „The Jay Leno Show”, alături de Conan O’Brien.

Pasionat de mașini și cu o colecție impresionantă, în afara „The Tonight Show”, Leno și-a lansat serialul CNBC „Jay Leno’s Garage”, în 2015. Show-ul a durat șapte sezoane și 88 de episoade până acum.

Sursa foto: Instagram