Vedete grele ale României, disperate din cauza facturilor la utilități. „O să fie crimă!”

Vedete grele ale României, disperate din cauza facturilor la utilități. „O să fie crimă!”
Facturile uriașe la gaze și lumină nu le-au distrus viața doar oamenilor de rând, ci și vedetelor, care nu știu cum să mai rezolve problema.

Sunt pur și simplu șocate după ce au primit facturile la gaze și lumină. Vedetele noastre sunt cu nervii la pământ.

Vedetele, disperate din cauza facturilor la utilități. Ce soluții au găsit

Vedetele României trăiesc cel mai greu moment al vieții. Și nu pandemia e de vină de data asta, ci faptul că atunci când au primit facturile la gaze și lumină, nu le-a venit să creadă ochilor. Saveta Bogdan, de exemplu, a mărturisit că tremură în casă din cauza frigului și e obligată să stea îmbrăcată ca la Polul Nord.

Pentru că nu a mai putut suporta gerul, cântăreața a folosit un calorifer, dar s-a trezit că factura i-a venit… 800 de lei. Femeia s-a enervat îngrozitor și a depus o plângere, dar e greu de spus că cineva o va înțelege și îi va rezolva problema. „Mi-a venit 800 de lei.

Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars. Artista nu mai suportă condițiile din România și se gândește tot mai mult să plece în America să locuiască cu fiica sa.

Mihai Trăistariu este extrem de revoltat

Prin calvarul facturilor umflate trece și Mihai Trăistariu, care are de plătit acum peste 2300 ron. În condițiile în care anul trecut pentru același consum de gaze a scos din buzunar 700 ron. „Eu am o școală de muzică de opt ani, iar de doi ani am cumpărat, cu împrumut la bancă, o clădire pentru a câștiga mai mulți bani.

Factura, anul trecut, nu a trecut de 700 de lei, factura la gaz, în cea mai geroasă lună. Iar în decembrie, luna trecută, 2.380! Evident că am înghețat! Sunt câteva încăperi, câteva camere.

Dar repet, pe același ger, anul trecut, dădeam 700 de lei maximum. La gaz este factura. Am dat telefoane către ei, să-mi explice, m-au purtat de la un telefon la altul, cum fac ei, ca să scape de noi. Nu am abandonat ideea, dar nu găsesc soluții, nici nu prea văd, sincer”, a mărturisit Mihai, la Antena 3.

Și Carmen Tănase e disperată

Nici Oana Roman nu stă mai bine, pentru că a mărturisit că are de plătit 1500 de lei pe gaze. Bruneta și-a făcut un contract nou și pur și simplu nu a știut ce o așteaptă. Un dezastru au devenit facturile și pentru actrița Carmen Tănase, care nu a avut curajul să-i arate mamei sale, în vârstă de 90 de ani, care e suma de plătit pentru facturi.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. (…) Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine. (…) Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă.

Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. (…) Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a spus Carmen.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre