Vedetele momentului, primul sărut în văzul lumii după ani de relație. În sfârșit!

Vedetele momentului, primul sărut în văzul lumii după ani de relație. În sfârșit!
Sunt împreună de aproape trei ani, dar până în primăvară nici măcar nu apăreau în imagini împreună. Ba mai mult, la evenimentele mondene evitau să apară împreună. Inevitabilul însă, s-a întâmplat. Fanii sunt în extaz. Cel mai accesat cuplu al momentului a „comis” primul sărut în public.

De aproximativ trei ani, despre Gina Pistol se știe că se iubește cu Smiley, însă cele două vedete au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Primele imagini cu ei împreună au apărut în perioada de izolare, din primăvară, când și-au făcut „curaj” și au postat fotografii cu ei doi. Cei doi s-au izolat acasă la Smiley. Au ciocnit ouă de Paști împreună și le-au arătat și fanilor. Apoi Gina l-a tuns pe Smiley.

Vă amintiți, în acea perioadă, până și frizeriile erau închise. Apoi, vedetele au dat vestea cea mare: Gina Pistol urmează să devină mămică. Ea îi face lui Smiley o „buburuză” de fetiță. Emoții mari, vizite la medic etc. și niciun sărut în public. Totul până ieri.

Surpriză enormă pentru fani: primul sărut

Miercuri, 9 decembrie, Gina Pistol a împlinit 40 de ani. A plâns de emoție. Ceea ce i-a făcut Smiley de ziua ei nu i s-a mai întâmplat niciodată, deși a avut, de-a lungul timpului, iubiți interesanți și cu potențial. Smiley i-a adus, la prima oră a dimineții, un cvartet de coarde, care să-i cânte cele mai frumoase melodii de dragoste. Tangouri etc.

A urmat apoi o o vizită surpriză din partea iubitului  pe platoul de filmare. Cu un tort sub forma unei amandine imense. Așa cum Rețete și Vedete a scris, Gina Pistol este înnebunită după amandine. Sunt prăjiturile ei preferate. Gina a mai primit un tort și de la colegi. Dar marea surpriză și revelație a venit în văzul lumii. Copleșită de emoție, Gina l-a sărutat tandru pe iubitul ei. Momentul a fost imortalizat de prieteni. A fost prima dată când Gina și Smiley au lăsat discreția deoparte și au dat frâu liber sentimentelor în văzul tuturor.

Întreg momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale, iar în videoclip se poate vedea cum Gina Pistol i-a dat iubitului său masca jos și l-a sărutat pasional. A fost primul sărut public, pe care cântărețul, emoționat, l-a postat și pe Instagram. „Această zi specială! La mulți ani, Gina Pistol”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Ozana Barabancea, în culmea fericirii. ”Îmi vine să strig tareee!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp