Acum o lună, Antonia Iacobescu (31 de ani) şi Alex Velea (36 de ani) au împlinit opt ani de când se iubesc.

„Doi copii şi 8 ani mai târziu. Sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt, am început să mă îndrăgostesc şi mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noştri!”, i-a spus Antonia. La rându-i, Alex a declarat că Antonia este sufletul lui pereche: „Eşti peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulţi ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!”.

Solista se luptă în continuare cu divorţul de italianul Vincenzo Castellano, cu care mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, care locuiește cu familia tatălui ei, în Italia. Deseori Antonia merge să o vadă, împreună cu actualul partener de viaţă şi cu cei doi băieţi.

Ultimul gest al Antoniei a umplut de emoții însă, pe toată lumea. Cântăreața a distribuit un foarte scurt video care o surprinde într-un moment de maximă tandrețe cu Alex Velea, sărutându-se ca doi adolescenți. „Veșnic îndrăgostită de tine”, a scris Antonia alături de imaginile incendiare care au fost distribuite și de Velea pe profilul său de pe aceeași rețea de socializare. Cântărețul a adăugat ceva mesajului: „Forever” ( n.r. – pentru totdeauna). Cu majuscule.

Antonia a fost și ea la baza separării de Mario și Lino?

Despărțirea lui Alex Velea de cei doi tineri cărora le-a fost ani de zile mentori, Lino Golden și Mario Fresh s-a spus că a avut-o ca motiv tot pe iubita sa. Mai exact, cei doi tineri artiști nu ar mai fi agrest-o pe Antonia și s-au manifestat ca atare, moment din care nu a mai fost cale de reconciliere.

De asemenea, presa tabloidă a insinuat și anumite animozități între aceasta și iubita unuia dintre băieți – Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Lucrurile au fost tranșate, în ultimele zile, tot prin presă și pe rețelele de socializare.

Sursa foto / video : Instagram

Detaliul ascuns. Cine a însoțit-o pe Anda Adam la filmări în „Ferma”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri