Veste colosală pentru Costi Ioniță. „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru”

Veste colosală pentru Costi Ioniță. „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru”
Costi Ioniță se numără printre cei norocoși, care au reușit în viață să facă ce și-au dorit. Acum a primit o veste colosală din America.

Toate premiile sunt importante pentru Costi Ioniță și se laudă cu realizările extraordinare pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Veste colosală pentru Costi Ioniță. „Nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru”

Producătorul și cântărețul Costi Ioniță a sărit în sus de bucurie ca un copil atunci când a fost anunțat că este nominalizat, pentru a doua oară, la Premiile Grammy. Considerat unul dintre cei mai buni producători muzicali din lume, Costi a colaborat alături de alte nume sonore albumele lui Sean Paul și Jesse Royal, nominalizate pentru „Cel mai bun album reggae”. Cât privește melodia „Go Down Deh”, semnată de Costi Ioniță, a reușit performanța să strângă nu mai puțin de 34 de milioane de vizualizări.

Va participa în 2022 la decernarea premiilor Grammy

Pe contul său de socializare, producătorul și-a anunța fanii că anul viitor urmează să participe la decernarea premiilor Grammy, o performanță greu atinsă de vreunul dintre români.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.”, a spus Costi pe contul său de Instagram.

Este cea de-a doua nominalizare a lui Costi Ioniță la aceste importante premii. Prima dată s-a întâmplat în anul 2012 pentru albumul „Summer în Kingston”, când a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun album reggae”.

„Mâine voi lansa un proiect special”

Artistul se laudă peste tot cu faptul că este român și le-a spus fanilor săi că va lansa curând un „proiect special” care are ca scop apropierea românilor. „Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români.

Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special, care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a amintit Costi Ioniță pe Instagram.

Sursă foto: instagram